Α. Είναι δυνατόν μετά από 3.5 χρόνια να έχει οξειδωθεί τόσο πολύ ώστε να διαλυθεί η λαμαρίνα?
Εμ τόσο γύφτοι που έχουν γίνει οι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια όλα να τα περιμένεις . Η ποιότητα του εμαγιέ και τα διάφορα πάχη είναι το σημαντικό.

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι:
α. το καπάκι (κάλυμμα) είναι εντάξει.
Το καπάκι στο εσωτερικό μέρος και σε επαφή με τα πτερύγια του ανεμιστήρα έχει κάποια κατευθυνόμενα καναλέτα (κάθετα σε 90 μοίρες κτλ) λαμαρίνες (τοιχάκια ) που κατευθύνουν τον αέρα για είσοδο και έξοδο της κυκλοφορίας αέρα . αν έχουν σαπίσει αυτοί οι οδηγοί καλύτερα να αντικαταστήσεις το καπάκι με καινούριο .
Επίσης το ίδιο ισχύει και για τα πτερύγια του ανεμιστήρα αν έχουν οξειδωθεί σοβαρά και αυτά .
Είναι σημαντικά όλα αυτά γιατί αν δεν γίνεται σωστά η βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα , μπορεί να καεί η στρόγγυλη αντίσταση καθώς αυτή έχει υπολογιστεί να εργάζεται με την πλήρη και σωστή βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα.

Για τα βιδάκια απλός τρυπάς και βάζεις από το πίσω μέρος της κουζίνας λαμαρινάκια (τετράγωνα με διπλό φύλλο που είναι για λαμαρινόβιδες ) τέτοια παρόμοια έχει και στο πάνω καπάκι της κουζίνας που είναι οι εστίες .