Λοιπόν αφού ήρθαν τα αμορτισέρ μετα απο τρύπημα στον μόνιμο πλαστικό πυρο που βρίσκεται στον κάδο μπήκε το ενα . Όσο για τα κάρβουνα ευτυχώς που το σκέφτηκα γιατι απο 3,5cm μήκος είχαν κάτι παραπάνω απο 0,5cm . Αύριο θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία
Λοιπόν αφού ήρθαν τα αμορτισέρ μετα απο τρύπημα στον μόνιμο πλαστικό πυρο που βρίσκεται στον κάδο μπήκε το ενα . Όσο για τα κάρβουνα ευτυχώς που το σκέφτηκα γιατι απο 3,5cm μήκος είχαν κάτι παραπάνω απο 0,5cm . Αύριο θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία
Όταν λες "κουδουνίζει" στο 1ο ποστ είναι επιβεβαιωμένο από σένα ότι σίγουρα είναι το κουδούνισμα από τα αμορτισέρ? και τα αλλάζεις τζάμπα?
Τα καρβουνάκια θα τα αλλάξεις έτσι κι αλλιώς , ίσως το "κουδούνισμα" να ήταν από τα καρβουνάκια (απλά μας παραπλάνησες με την περιγραφή περί "κουδουνίσματος")
Κουδούνισμα μπορεί να παρουσιάσει ακόμη και μια ψιλοραγισμένη τροχαλία
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-09-15 στις 10:21
Όχι Πέτρο το << κουδουνιζει >> εννοουσα ότι κοπαναει τα αμορτισέρ ήταν για πέταμα ... Τα ελεγξα πρίν τα βγάλω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 19-09-15 στις 15:12
Δεν μπoρω να καταλάβω γιατί βάζουν μοτέρ με καρβoυνα και όχι επαγωγικό εφόσoν το δευτερο θέλει λιγoτερη συντήρηση....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 02-10-15 στις 17:24
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Άμα σου λένε οι γυναίκες "θέλω να στίβει και λίγο και πολύ / θέλω να βλέπω τον υπολειπόμενο χρόνο πλύσης / θέλω να πλένει αυτόματη ώρα έναρξης προγράμματος ... κτλ
Τα ακούσανε αυτά οι κατασκευαστές και τους μπήκε το πονηρό και είπαν ..." α έτσι? ... δεν τους βάζουμε μια πλακέτα με ινβέρτερ ? που είναι και πιο ευαίσθητη στο να χαλάσει?" ..... γιατί με τα πλυντήρια που τους φτιάχναμε πριν .... έχουν χρόνια να ξαναπεράσουν από το μαγαζί μας και μας έπιασε και μια "πείνα".![]()
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!