Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αλεξ
    Περιοχή
    δωδεκανησα

Προεπιλογή

ηρθε ο ανθρωπος το ειδε,σπανια περιπτωση

η φυσα του ανεμιστηρα ειναι μαυρισμενη και ειχε διαρροη μου ειπε,ομως τα καλωδια ερχονται πανω απο την πλακετα μιa κεντρικη φυσα
    που δινει παροχη στο ρευμα σε καποια μερη
    δεν γνωριζει ομως σε ποιο σημειο ειναι το προβλημα,ποιο καλωδιο
    και για να δει θελει να το παρει στο μαγαζι,να κοψει λαμαρινα,εγχειριση ανοιχτης καρδιας μου ειπε ειναι

εγω παντως δεν καταλαβαινω,αφου κατω η φυσα του ανεμιστηρα ειναι μαυρισμενη και εχει διαρροη και ο θορυβος απο εκει ακουγεται,γιατι δεν μπορει να αλλαχτει εκεινο το κομματι;
    μου ειπε πως αυτο ειναι το αποτελεσμα,το προβλημα θα ναι καπου μεσα κ.λπ δεν σημαινει κ.λπ
    επισης πως γινεται να λειτουργουσε ωρες και να επεφτε μετα απο καιρο;αυτο ξεχασα να το ρωτησω
    παντως απομονωσε την συγκεκριμενη παροχη και τα υπολοιπα στο ψυγειο δουλευαν ενω ουτε το ρελε επεφτε

ειναι καλος τεχνικος οποτε δεν εχω λογο να διαφωνω,αλλα θα φερω και εναν ακομα για δευτερη γνωμη
    απογοητευτηκα παντως

οριστε οι κευρανοι τι προκαλεσαν!φωτια στα μπατζακια μας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexandros o mikros : 14-09-15 στις 15:29

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για τι ανεμιστήρα μιλάμε? εντός ψυγείου? ή εκτός?
    και τα υπολοιπα στο ψυγειο δουλευαν ενω ουτε το ρελε επεφτε
    δηλαδή τώρα το ψυγείο θέλεις να πεις ότι δουλεύει καλά με έναν ανεμιστήρα λιγότερο?
    Πάντως μου άρεσε αυτό που λες ότι είπε "θα κόψει λαμαρίνες" για να δει που καταλήγουν 2 καλώδια ? τάχα δεν γίνεται με άλλον τρόπο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αλεξ
    Περιοχή
    δωδεκανησα

Προεπιλογή

κατω διπλα στον συμπιεστη δεν εχει εναν ανεμιστηρα; ε απο εκει μια φυσα ηταν καμμενη
    τα καλωδια λεει δεν ξερει ποιο ειναι,δεν ξερει που καταληγουν,πρεπει να ανοιξει,δεν μπορει να τα τραβηξει καταληγουν πανω στην κεντρικη φυσα
    καπως ετσι μου τα ειπε

δουλευαν οταν εννοω,εδειχνε ενδειξειςπ.χ ο πινακας μπροστα στο ψυγειο και κυριως δεν επεφτε ρελε ή γενικος
    ολα αυτα οταν το απομονωσε,αρα εκει ειναι το προβλημα

θα φερω και δευτερο τεχνικο να δουμε τι θα πει

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Όλες οι συσκευές φτιάχνονται με τρόπο που πρώτον να μπορούν να συναρμολογηθούν στο εργοστάσιο και δεύτερον να μπορούν να επισκευαστουν σε πιθανή βλάβη.. Δεν χρησιμοποιούνται κόλες- ηλεκτροσυγκολλήσεις κτλ για να φτιαχτεί μια καταναλωτική συσκευή εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Πιθανολογώ οτι τη φράση "θα κόψει λαμαρίνες" την είπε γιατί ήθελε να το πάρει στο μαγαζί του γιατί ως γνωστόν δεν είναι και η καλύτερη υπόθεση να έχει τον πελάτη πάνω απο το κεφάλι του τη στιγμή που κάνει ελέγχους... ελπίζω δηλαδή..

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Πιθανολογώ οτι τη φράση "θα κόψει λαμαρίνες" την είπε γιατί ήθελε να το πάρει στο μαγαζί του
    Και ήταν τόσο δύσκολο να κάνει έναν τυπικό έλεγχο επί τόπου ,αν τυχόν ο ανεμιστήρας δροσισμού του μοτέρ τραβάει πολλά αμπέρ ή έχει μαγκώσει από π.χ. λέμε τώρα κουζινέτα και ήταν ο λόγος και συνέπεια να καούν τα καλώδια. Αν τον ανεμιστήρα τον έβλεπε να είναι σε φυσιολογική λειτουργία θα υπέθετε ότι απλά μπορεί να κάηκε το βύσμα από κακή επαφή. θα αντικαθιστούσε επί τόπου την φισέτα και τέλος . Τώρα το να κόψει "λαμαρίνες" και "θέλει 100 μέρες εργασία " μου θυμίζουν αφορμές να μπορέσει να βρει δικαιολογία να τον γδάρει οικονομικά στο τέλος τον Άλεξ.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Ανεξάρτητα από το γιατί το είπε, εγώ θα τον πέταγα έξω την ίδια στιγμή, γιατί θα ήταν προφανές ότι ή είναι τελείως άσχετος, ή πάει να με πιάσει μ@λ@κ@.

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexandros o mikros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνημμένο Αρχείο 40517

κατω αριστερα το κοκκινο ο γενικος,πανω αριστερα αυτο που επεφτε καποιες φορες

σημερα το πρωι πεσαν και τα δυο!δυο φορες μαλιστα
    Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο; "Αυτό το κόκκινο κάτω αριστερά" δεν υπάρχει περίπτωση να έπεσε μόνο του.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αλεξ
    Περιοχή
    δωδεκανησα

Προεπιλογή

επεσε επεσε

το λοιπον το πηγα σε αλλο μαστορα,πανω κατω τα ιδια μου ειπε και εκεινος εκανε μια παρακαμψη καλωδιου απο πανω απο τις κεντρικες φυσες(
    στην κατω καμενη του ανεμιστηρα και δεν ξερω γω και τι αλλο και πλεον και ψυξη εχουμε και καταψυξη
    το μονο κακο ειναι πως οταν ανοιγουμε το ψυγειο ο φωτισμος πεφτει στο μισο(αλλα αυτο δεν με χαλαει)ουν
    το δευτερο κακο ομως ειναι πιο σοβαρο μετα απο δυο ωρες ενδειξεις δεν υπαρχουν μπροστα εκει που λεει θερμοκρασιες στο ψυγειο
    ωστοσο ψυξη και καταψυξη δουλευουν,βγαζει ενα error
    απλα θα μετρησω αν αλλαζουν οι θερμοκρασιες οταν παυουν οι ενδειξεις μπροστα,αν και δεν νομιζω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexandros o mikros : 26-09-15 στις 15:57

Νέο Μέλος
    Όνομα
    αλεξ
    Περιοχή
    δωδεκανησα

Προεπιλογή

νεοτερα
    δεν λειτουργουν οι ψηφιακες ενδειξεις και θελει αποψυξη καθε μηνα!
    κατα τα αλλα λειτουργει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. καηκε το hilti κρουστικο
    από γιωργαρος στο forum Εργαλεία & Όργανα Μέτρησης
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-05-13, 08:58
  2. [Τηλεόραση] HITACHI 42PD7200 ΚΑΗΚΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ
    από spyrosvon στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-10-12, 19:21
  3. TV UNITED 21" καηκε και κανει θορυβο