καλή δύναμη... αφού θα το ανοίξεις που θα το ανοίξεις, φτιάξε προληπτικά οτι μπορείς.. (την τρίτη φορά στείλε βιογραφικό στη bosch)
καλή δύναμη... αφού θα το ανοίξεις που θα το ανοίξεις, φτιάξε προληπτικά οτι μπορείς.. (την τρίτη φορά στείλε βιογραφικό στη bosch)
φίλε stefos1 από βιασύνη δεν είδα τι έγραφα.Και στα δύο αμορτισέρ στο δικό μου πλυντήριο έχεις πρόσβαση από μπροστά,από μεριά της πόρτας.Απλώς εγώ πρώτα έκοψα με πριόνι τον ένα πύρρο και μετά σκέφτηκα να αφαιρέσω πόρτα λάστιχο και μπροστινή όψη πλυντηρίου για να βγάλω και το δεύτερο αμορτισέρ.Το ότι τα τρυπάς με 13,5 mm ,το έγραφαν οι οδηγίες που συνόδευαν τα αμορτισέρ.Οπότε και στα δύο αμορτισέρ τρυπάς τους πλαστικούς πύρρους με πρόσβαση από μπροστά.
Χαχα Κώστα άστα .... Έχει τριτοσει πριν 5 ημέρες που το ανοιξα και εβγαλα τα τσιμεντένια βαρίδια του κάδου για να μπορέσω μόνος μου να το κατεβασω 2 ορόφους (Σκάλες)..
ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ . 500 € πλυντήριο δεν έπαιρνα ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ θα είχε και ρόδες .
Λοιπόν αφού ήρθαν τα αμορτισέρ μετα απο τρύπημα στον μόνιμο πλαστικό πυρο που βρίσκεται στον κάδο μπήκε το ενα . Όσο για τα κάρβουνα ευτυχώς που το σκέφτηκα γιατι απο 3,5cm μήκος είχαν κάτι παραπάνω απο 0,5cm . Αύριο θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία
Όταν λες "κουδουνίζει" στο 1ο ποστ είναι επιβεβαιωμένο από σένα ότι σίγουρα είναι το κουδούνισμα από τα αμορτισέρ? και τα αλλάζεις τζάμπα?
Τα καρβουνάκια θα τα αλλάξεις έτσι κι αλλιώς , ίσως το "κουδούνισμα" να ήταν από τα καρβουνάκια (απλά μας παραπλάνησες με την περιγραφή περί "κουδουνίσματος")
Κουδούνισμα μπορεί να παρουσιάσει ακόμη και μια ψιλοραγισμένη τροχαλία
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-09-15 στις 10:21
Όχι Πέτρο το << κουδουνιζει >> εννοουσα ότι κοπαναει τα αμορτισέρ ήταν για πέταμα ... Τα ελεγξα πρίν τα βγάλω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefos1 : 19-09-15 στις 15:12
Δεν μπoρω να καταλάβω γιατί βάζουν μοτέρ με καρβoυνα και όχι επαγωγικό εφόσoν το δευτερο θέλει λιγoτερη συντήρηση....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 02-10-15 στις 17:24
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!