Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ανδρεας
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Φίλε stefos1 σε καταλαβαίνω απόλυτα.Πριν μια εβδομάδα συνάντησα το ίδιο πρόβλημα με τα αμορτισέρ στο δικό μου πλυντήριο.Ένα siemens.Κόστος 25 ευρώ τα αμορτισέρ.To πλυντήριο ''χοροπήδαγε'' στην κυριολεξία.Κάτω έχει σιδερένια βάση και πιάνει βίδα,όλα καλά.Πάνω έχει πύρρο χοντρό πλαστικό,και δεν σου δίνει χέρι να το λύσεις,δεν έχει χώρο.Συν ότι έχει πλαστική βάση και θέλει προσοχή.
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΛΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ!!!
    Τι έκανα;Έβγαλα την πόρτα το λάστιχο και την μπροστινή σιδερένια όψη του πλυντηρίου(8 βίδες) και με ένα δράπανο 13 mm τρύπησα άνετα τον πύρο.Τον άλλον από πίσω μεριά,δεν έβγαινε η πίσω όψη,και έκοψα αμορτισέρ με πριόνι (μεταξύ πύρου και αμορτισέρ και σιγά σιγά τον έβγαλα).Δεν ξέρω αν στο δικό σου βγαίνει και η πίσω πλευρά.
    Το 13,5 mm δράπανο το έγραφε το συνοδευτικό των αμορτισέρ.Αν και γω με 13mm έκανα δουλειά μου.Αμορτισέρ ψεύτικα με σφουγγαράκια να κρατάνε κόντρα και πίεση.Καμία σχέση με λαδιού!!!
    Στα γράφω μήπως γλιτώσεις το λύσιμο του κάδου.Όχι ότι δεν θα έχεις δουλειά να κάνεις.Είδα την εικόνα και θυμήθηκα τον δικό μου κάδο και την πίκρα......

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Ανδρέα την ίδια σκέψη κάναμε γιατί είδα ότι στο σετ δίνει και βίδες οπότε μάλλον για αυτό θα είναι αλλά αναρωτιέμαι μήπως μειωθεί ή αντοχή στο σημείο αυτό. Σκέπτομαι επίσης αντί 90Ν μήπως εβαζα 120Ν. Άσε που πρέπει να δω και τα κάρβουνα γιατί μου φαίνεται ότι έχει 6-7 χρόνια ζωής ,οπότε τα έχω φτάσει. Άλλωστε είναι και το μόνο που έμεινε.

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

καλή δύναμη... αφού θα το ανοίξεις που θα το ανοίξεις, φτιάξε προληπτικά οτι μπορείς.. (την τρίτη φορά στείλε βιογραφικό στη bosch)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ανδρεας
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

φίλε stefos1 από βιασύνη δεν είδα τι έγραφα.Και στα δύο αμορτισέρ στο δικό μου πλυντήριο έχεις πρόσβαση από μπροστά,από μεριά της πόρτας.Απλώς εγώ πρώτα έκοψα με πριόνι τον ένα πύρρο και μετά σκέφτηκα να αφαιρέσω πόρτα λάστιχο και μπροστινή όψη πλυντηρίου για να βγάλω και το δεύτερο αμορτισέρ.Το ότι τα τρυπάς με 13,5 mm ,το έγραφαν οι οδηγίες που συνόδευαν τα αμορτισέρ.Οπότε και στα δύο αμορτισέρ τρυπάς τους πλαστικούς πύρρους με πρόσβαση από μπροστά.

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Χαχα Κώστα άστα .... Έχει τριτοσει πριν 5 ημέρες που το ανοιξα και εβγαλα τα τσιμεντένια βαρίδια του κάδου για να μπορέσω μόνος μου να το κατεβασω 2 ορόφους (Σκάλες)..
    ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ . 500 € πλυντήριο δεν έπαιρνα ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ θα είχε και ρόδες .

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Λοιπόν αφού ήρθαν τα αμορτισέρ μετα απο τρύπημα στον μόνιμο πλαστικό πυρο που βρίσκεται στον κάδο μπήκε το ενα . Όσο για τα κάρβουνα ευτυχώς που το σκέφτηκα γιατι απο 3,5cm μήκος είχαν κάτι παραπάνω απο 0,5cm . Αύριο θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Όταν λες "κουδουνίζει" στο 1ο ποστ είναι επιβεβαιωμένο από σένα ότι σίγουρα είναι το κουδούνισμα από τα αμορτισέρ? και τα αλλάζεις τζάμπα?
    Τα καρβουνάκια θα τα αλλάξεις έτσι κι αλλιώς , ίσως το "κουδούνισμα" να ήταν από τα καρβουνάκια (απλά μας παραπλάνησες με την περιγραφή περί "κουδουνίσματος")
    Κουδούνισμα μπορεί να παρουσιάσει ακόμη και μια ψιλοραγισμένη τροχαλία
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 19-09-15 στις 10:21

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Όχι Πέτρο το << κουδουνιζει >> εννοουσα ότι κοπαναει τα αμορτισέρ ήταν για πέταμα ... Τα ελεγξα πρίν τα βγάλω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας