To δοκίμασα φίλε μου και αυτό. Τα ίδια. Ο μόνος συνδυασμός που δουλεύει είναι VOL DOWN + POWER BUTTON + HOME για να μπει σε download mode. Σε recovery mode δε μπαίνει με τίποτα.
To δοκίμασα φίλε μου και αυτό. Τα ίδια. Ο μόνος συνδυασμός που δουλεύει είναι VOL DOWN + POWER BUTTON + HOME για να μπει σε download mode. Σε recovery mode δε μπαίνει με τίποτα.
Μπορείς και με το fastboot αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το usb debug και φαντάζομαι οτι δεν μπορείς να μπείς στο κινητό, αλλιώς θα έκανες εργοστασιακές ρυθμίσεις...
Ο συνδυασμός αυτός είναι αλλα πολύ πιθανό κάποιο κουμπί να μην πατάει καλά
http://www.theandroidsoul.com/how-to...tablets-54113/
Έχεις δίκιο Κώστα, δε μπορώ να μπω στο τηλέφωνο αλλιώς θα ήταν όλα πιο εύκολα. Το σκέφτηκα κι εγω αυτό που αναφέρεις ότι κάποιο πλήκτρο δεν αποκρίνεται, όμως ο συνδυασμός VOL DOWN + POWER BUTTON + HOME για να μπει σε download mode δουλεύει κανονικά, οπότε το μόνο που παίζει να μη λειτουργεί είναι το VOL UP αλλά το βρίσκω απίθανο.
μπορείς τότε με το odin να περάσεις καινούριο firmware και θα γίνει και το reset (Αθήνα- Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμάτας)
Λοιπόν φίλε Κώστα αυτό προσπαθώ να κάνω από το πρωί αλλά δεν!!! Συγκεκριμένα κατέβασα το firmware του κινητού για Ευρώπη (κανονικά μια χαρά), το συνδέω στο Odin, το βλέπει κανονικά το κινητό όλα ΟΚ, (υπόψη το κινητό το έχω bootάρει σε download mode), φορτώνω το firmware στο πλαίσιο ΑΡ, το διβάζει κανονικά, πατάω Start να ξεκινήσει το uploading και κολλάει στο μήνυμα στα logs SetupConnection και μένει εκεί εδώ καιένα μισάωρο τώρα...![]()
drivers? Εχεις το kies (ώστε να υπάρχουν οι σωστοί driver?)
To Οdin 'βλέπει' το κινητό που συνδέεται κανονικά. Βγάζει μήνυμα για succesful Connection. Άρα υποθέτω ότι δεν είναι θέμα drivers...Το Kies πάντως το έχω..