-
Αν το Τ είναι σιδερένιο, θα βάλεις κανάβι. Αν το Τ είναι ορειχάλκινο, θα βάλεις κανάβι ή τεφλόν και αν θέλεις και κάποιο loctile (εγώ δεν βάζω).
Για να έρθει πιο έξω το Τ υπάρχουν μούφες σαν "αποστάτες" σε διάφορα μήκη (δεν ξέρω πως ακριβώς τα λένε, αλλά είναι αρσενικό από τη μία και θηλυκό από την άλλη).
Στο βρυσάκι του πλυντηρίου, έχεις δοκιμάσει να βγάλεις τη βίδα που συγκρατεί το χερουλάκι και να δεις αν μπορείς να το βάλεις με 180 μοίρες διαφορά; (ώστε να κλέινει προς τα έξω και όχι προς το πλακάκι).
-
-
Βλέπω οτι το Τ ειναι ορειχαλκινο 1/2 ιντσα!αρα θα παρω καναβι και προεκταση να ειναι 1/2 ιντσα?
-
-
Εάν τελικά βάλεις κάνναβη,βάλε και πάστα.Αλλιώς τεφλόν σε ταινία.Καλύτερα σε κρύες συνδέσεις να βάζεις τεφλόν (λιγότερος μπελάς από την κάνναβη) και σε ζεστές συνδέσεις κάνναβη και πάστα (μήπως λιώσει το τεφλόν).Τεφλόν βάζεις μπόλικο,με τη φορά του βιδώματος για να μη ξετυλιχτεί.Αν βάλεις κάνναβη,βάλε λιγότερη γιατί μετά θα το ζορίσεις και δε θα βιδώνει.Προέκταση 1/2 ίντσα (ανάλογα τι Τ έχεις και τι σωλήνα στον τοίχο παίρνεις αρσενικό ή θηλυκό.)
-
-
στο τοιχο ειναι αρσενικο ο σωληνας και το Τ θυληκο και στις 3 μεριες
-
-
Άρα θα βάλεις επέκταση 1/2 θηλυκό-αρσενικό.
-
-
Αν δεν βρεις προέκταση αρσενικό-θηλυκό, μπορείς να βγεις προς τα έξω με μια μούφα κι ένα μαστό.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης