Ε τότε θα εγκαταλείψω την προσπάθεια για σήμερα. Θα προσπαθήσω αύριο να βρω σύρμα, θα ξαναπροσπαθήσω, και όταν θα έχω μετρήσεις, θα ξαναγράψω. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου, και τον χρόνο σου ...
Ε τότε θα εγκαταλείψω την προσπάθεια για σήμερα. Θα προσπαθήσω αύριο να βρω σύρμα, θα ξαναπροσπαθήσω, και όταν θα έχω μετρήσεις, θα ξαναγράψω. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου, και τον χρόνο σου ...
Καλημέρα. Λοιπόν πήγα και ψώνισα νήμα αποκόλλησης, έκανα αυτά που μου είπες, και έχω και μετρήσεις.
Μέτρησα 30.8 ΚΩ από τη μεριά του PL 38, και 0 - 0.5 Ω από την άλλη μεριά ...
Χτυπημένο PCH, το U41.
U 41, Southbridge ??? Μάλιστα. Οπότε εδώ τελειώνει το έργο μου γιατί μου λείπει ο εξοπλισμός ώστε να προχωρήσω παρακάτω (παρά το γεγονός ότι το chip το βρήκα μόνο 10 $ στο ebay). Να σε ευχαριστήσω ακόμα μια φορά από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μου παρείχες, καθως και τον χρόνο που διέθεσες για μένα. Να 'σαι πάντα καλά να συνεχίσεις να βοηθάς τον κόσμο ...
Κάνει την δουλειά και του Northbridge και του Southbridge. Με 10$ δεν θα το εμπιστευόμουν. Γύρω στα 30-50$ κάτι γίνεται και πάλι με αμφιβολία για την ποιότητά του.
Πάντως είναι απίστευτο, ένα λάπτοπ μπήκε για βύσμα και φεύγει με PCH χτυπημένο. Είναι να μην σου τύχει που λέμε![]()