Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 36 από 36

Μέλος
    Όνομα
    Γιβργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάνει να πιεστεί ,να τσαλακώσει δεν κάνει το άκρο του θερμοστάτη , βρες ένα τρόπο αν είναι χαλαρός στη θήκη να τσαλακώσεις παράλληλα την ανοξείδωτη λάμα στη γωνία 900 που κάνει πριν τη στερεώσεις ώστε να τον κρατάει ,έτσι και αλλιώς από πάνω είναι
    βασικά ο θερμοστάτης μπαίνει και τελευταίος ,αφού στερεώσεις την αντίσταση και τη λάμα
    Χμμμ.... θα το δοκιμασω αυριο να βαλω στη θεση αυτη το λαμακι - χωρις την αντισταση - και να δω μετα αν περναει απο κατω ο θερμοστατης, μου φαινεται οτι δεν χωραει για αυτο ρωτησα αν κανει να πιεστει.... εκτος κι αν στραβωσω, δωσω περισσοτερη γωνια στο λαμακι οπετε νομιζω οτι θα χωρεσει.. απορια, δηλαδη ο θερμοστατης παιρνει θερμοκρασια απο την οροφη του φουρνου και απο το λαμακι;... οπως και να 'χει οι δοκιμες αυριο, ευχαριστω για την υπομονη σας !

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

η λάμα λειτουργεί σαν ελατήριο αν δεν τη ζόρισες στο βγάλσιμο , δε χρειάζεται να της κάνεις τίποτε από ότι γράφω στο #29 ,εφόσον πιέζει παράλληλα το άκρο του θερμοστάτη , αυτός δεν κινδυνεύει , έτσι ήταν μέχρι χθες
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Γιβργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Τελικα τα καταφερα και μπηκε η αντισταση, με δυσκολεψε αρκετα ο θερμοστατης αλλα τελικα μπηκε στη θεση του.
    Αντισταση και θερμοστατης δοκιμαστηκαν στην αρχη στους 100 βαθμους και ο θερμοστατης εκλεισε ακρκβως στους 100. Ανεβασα στους 150, ολα δουλεψαν σωστα.
    Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ασχοληθηκαν και βοηθησαν ωστε να επισκευασω την κουζινα μονο με 25 ευρω, το κοστος αγορας της αντιστασης δηλαδη! Να ειστε ολοι καλα, ευχαριστω για την υπομονη σας !

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Η χαρά και η ικανοποίηση σού ανήκουν , διότι με τη δική σου υπομονή και επιμονή έφτιαξες τη βλάβη
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    Λουκάς
    Περιοχή
    Λιβαδειά

Προεπιλογή

βγαλε την γειωση απο τον φουρνο και αναψε τον. με ενα δοκιμαστικο θα δεις διαρροη σε ΟΛΟ το φουρνο. ασε να καει στους 250-270 οσο παει ο θερμοστατης δηλαδη. η διαρροη μπορει να φειγει ( ο λογος που την παρουσιαζει ειναι γιατι αφηνουμε το φαγητο μεσα και διμιουργει υγρασια) αν δεν φειγει, που συνηθως φευγει τοτε κλεινουμε το ρευμε αποσυνδεουμε μια μια αντισταση και την μετραμε προς την γειωση σε ΜΩ. καλη επιτιχια

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από rasape Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι λεει ο τιτλος, το μοντελο ειναι P1HCB34322/01.
    Για να βοηθησω να καταλαβετε, πριν καμια δεκαπενταρια μερες μου πρωτοεριξε τον γενικο με τον θερμοστατη στο 220. Την ξεκινουσα λοιπον απο το 100, την αφηνα εκει για λιγο μεχρι που ανεβαζα ανετα μεχρι το 200 χωρις προβλημα.
    Αυτο εγινε αρκετες φορες, μεχρι που σημερα δεν μπορω να την λειτουργησω ουτε στους 50 βαθμους, με το που την αναβω σε ενα δυο δευτερολεπτα ριχνει τον γενικο.
    Γιώργο, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την επισκευή! (btw έχεις γράψει λάθος το όνομά σου)

Εγώ έχω μερικές απορίες σχετικά με αυτό.
    Η αντίσταση δηλαδή είχε διαρροή, στα σημεία επαφής με το φούρνο υποθέτω, π.χ στηρίγματα, άκρα.
    Οπότε όταν ζεσταινόταν, στα σημεία επαφής άνοιγαν πιο πολύ οι ρωγμές, πιεζόταν περισσότερο το σημείο επαφής και μειωνόταν η ωμική αντίσταση στηρίγματος - αντίστασης;
    Οπότε όταν έφτανε στους 200 βαθμούς η διαρροή ήταν αρκετή ώστε να ρίξει το ρελέ διαρροής;

Και τις επόμενες φορές, η ρωγμές ήταν όλο και μεγαλύτερες οπότε γι αυτό έπεφτε το ρελέ σε χαμηλή θερμοκρασία (50 βαθμούς);

Κάπως έτσι ή το 'χω αντιληφθεί λάθος;
    You only live twice.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση] tv Akai crt - καιει ασφάλεια και ριχνει γενικο!
    από Αkisd στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:34
  2. [Whirlpool] Το whirpool μου ρίχνει το ρελέ
    από fortis στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-14, 15:41
  3. [Pitsos] κουζινα ριχνει το ρελε
    από turboallani στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-07-13, 10:13
  4. [Bosch] Το ψυγείο μου ρίχνει την ασφάλεια