Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τον χρόνο σου καί τις αναλυτικές ερωτήσεις , τις οποίες προσπάθησα να απαντήσω :
1. Παίρνει νερό από δεξαμενή1200 λτ , η οποία τροφοδοτείται από το δίκτυο του χωριού .
2. Έχει πρεζοστάτη/πιεζοστάτη, ή όπως και να τον λένε , όμως δεν ξέρω πως ρυθμίζεται . Έβγαλα το καπάκι καί όπως ξέρεις έχει μία βίδα σε μεγάλο ελατήριο καί μία σε πολύ μικρότερο , αλλά δεν έχει καμία αριθμητική ένδειξη ρύθμισης . Άν εξυπηρετεί φωτό έχω , αλλά δεν ξέρω πως να την επισυνάψω .
3. Έβαλα αέρα στα τυφλά . Το μανόμετρο τώρα δείχνει 3,3 περίπου . Πρίν δεν ξέρω τι έδειχνε.
4. Αν εννοείς φίλτρο απότην δεξαμενή προς το κύκλωμα του σπιτιού/κήπου, δεν υπάρχει . Αν εννοείς κάτιάλλο , οδήγησέ με πώς να το εντοπίσω .
5. Υπερθερμαίνεται κατάτην εκτίμησή μου . Δηλαδή μετά από 20λεπτο συνεχούς ροής , πάω στην αντλία και τηναισθάνομαι ζεστή στην παλάμη μου , όχινα ζεματάει , αφού μπορώ να αφήσω την παλάμη μου επάνω χωρίς να καίγομαι . Το20λεπτο είναι αυθαίρετη επιλογή μου . Δεν μπορώ να κρίνω αν υπερθερμαινότανε πρίντο πρόβλημα , επειδή ποτέ δεν το τεστάρησα . Σίγουρα όμως ενεργοποιείτο πολύπέραν των 15 δευτερολέπτων , πιθανολογώ δε ότι ξεπέρναγε σημαντικά το 1 λεπτό .Δεν κάνω τίποτα χειροκίνητα , απλά αφήνω να περάσει 1 ώρα και επαναλαμβάνω το 20λεπτοπότισμα .
6. Τέλος δεν έχειδουλέψει χωρίς νερό , ή δεν τόχω πάρει χαμπάρι ; Όμως
δέν το νομίζω .