Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα ενα φιαλάκι 2 kg και είπα να μου το γεμίσει 1 kg 410 για να πληρώσω υγρά σε ενα 38αρι οροφής που έχω, σύνδεσα τον ανταπτορα του 410 και το μπλε λάστιχο στην χαμηλή βάνα το κιτρινο στην μπουκάλα και άνοιξα (το κλιματιστικό στην ψύξη) , στην αρχή έβλεπα κατι φυσαλίδες άλλα σε κάποια φάση ούτε το μανόμετρο έδειχνε να περνάει φρέο αλλα ούτε να ανεβπάζει πιέσεις το σύστημα , γύρισα την μπουκάλα ξάπλα και ανάποδα άλλα τίποτα οταν έβγαζα το κίτρινο η μπουκάλα έβγαζε .. έσφιξα καλά τα λάστιχα άλλα και πάλι τίποτα , πήρα τηλέφωνο τον τύπο που με έστειλε την μπουκάλα και του είπα αν έχει αέρα η μπουκάλα και μου είπε οτι έχει! λόγο του οτι ήταν πωλητής δεν είχε και γνώσεις αρκετές ,μου είπε την επόμενη φορά που θα του στείλω το φιαλάκι να το κάνω καλό κενό, υπάρχει ρε παιδιά το ενδεχόμενο να είχε η φιάλη αέρα και να πήρε το σύστημα αέρα; επίσης οταν κουνάω το φιαλάκι κάτι ακούγετε να έχει μέσα αλλα και όταν ανοίγω την βαλβίδα φυσάει.. Τι μπορεί να συνέβει και να σταμάτησε η πλήρωση;
να απευθυνοσουν σε ψυκτικο? θα ηταν η πιο οικονομικη και η πιο σωστη λυση.