Μεταξυ Arctic freezer 7 pro(520gr ψυκτρα) και της coolermaster TX3(306gr ψυκτρα) η πρωτη θα εχει καλυτερη αποδοση για τον επεξεργαστη σου (ειπαμε 130W TDP)
Στην πρωτη πρεπει να βγαλεις την μητρικη για να δεσεις την ψυκτρα ενω στην αλλη οχι
Μεταξυ Arctic freezer 7 pro(520gr ψυκτρα) και της coolermaster TX3(306gr ψυκτρα) η πρωτη θα εχει καλυτερη αποδοση για τον επεξεργαστη σου (ειπαμε 130W TDP)
Στην πρωτη πρεπει να βγαλεις την μητρικη για να δεσεις την ψυκτρα ενω στην αλλη οχι
το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?
το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?
oκ Kωστα ευχαριστώ!!!
φιλε πριν βάλεις την ψήκτρα λειστό όλο πάρε ένα πινέλο και καθάρισε το pc, με φύσημα δεν κανεις απόλυτος τίποτα και το pc έχει μπόλικο πράμα μέσα ούτε αυτά που είχαμε στα εργοτάξια δεν είχανε τόσο χώμα μέσα
..καλημέρα σας τι ? τόσο πολύ σκόνη έχει ακόμα ? πάω να το κάνω βίδες όλο να το γυαλίσω!!! ευχαριστώ Αρη για την παρατηρήσει σου να ξέρεις μου κάνει καλό...