γαμώτο....επιμένει ότι είναι ο σκληρός και το dvd recorder και όχι ο πυκνωτής...τι να πω...
γαμώτο....επιμένει ότι είναι ο σκληρός και το dvd recorder και όχι ο πυκνωτής...τι να πω...
έβαλε το sentinel και του έδειχνε λέει πολλές ώρες και χαμηλό helth ποσοστό % ok να τον αλαξω αλλά και το dvd record γιατί να θέλει αλαγμα ? αφου γράφει και παίζει κανονικά,μου λέει διαβάζει αργά από άλλα...τι να κάνω....να το πάω στην acer να τελειώνω...
Έχω να χρησιμοποιήσω οπτικό σε υπολογιστή κάνα 2 χρόνια σίγουρα. Όλα σε φλασακια τα έχω και στο μαγαζί που έκανα πρακτική με πρόγραμμα 6 μήνες πάλι έτσι δουλεύαμε. Αν εσένα αυτή ή ταχύτητα σε καλύπτει δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις μόνο και μόνο για αυτό!
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαννη..έχω μπερδευτεί ....για να δούμε...τι θα μου πει...το ξανά κράτησε...και όταν του είπα για τον πυκνωτή μου είπε δεν είναι αυτό..αλλά...αν....αν....είναι αυτό δεν μπορεί να το αλαξει...
Μην το έχεις δεδομένο για τον πυκνωτή. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορεί να σου κάνει τα ίδια συμπτώματα. Σου είπα ένα δικό μου παράδειγμα που το τροφοδοτικό στις μετρήσεις στο πολύμετρο ήταν εντάξει μόλις δοκιμάσαμε με άλλο ήταν κομπλέ!
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δοκίμασα και με άλλο τροφοδοτικό πάλι τα ίδια κάνει...ακόμα και στην μπαταρία που το έχω το κάνει...