Η κάρτα γραφικών του τεσταριστηκε αν είναι οκ;
Η κάρτα γραφικών του τεσταριστηκε αν είναι οκ;
υπαρχή περίπτωση η κάρτα γραφικών να θέλει πάστα ?
λοιπόν τα αποτελέσματα του....ΠΡΟΠΟ....ο σκληρός είναι πολλών ωρών και ημερών θέλει αλαλαγή και το bluerit του και αυτό τα έχει φτύσει...πάμε για 120€ .
δε νομίζω να κάνει ρεσταρτ από θέμα δίσκου.. μπες με ασφαλή λειτουργία, θα το κανει; ξεκινά με live cd διαγνωστικό τσεκαρε τον δισκο. . θέμα ψύξης πρεπει να είναι.. παρε το λαπτοπ βαλτω να το χτυπα το αιρ κοντισιον η ένας ανεμιστήρας κ άνοιξε το.. κάνει το ιδιο;
μπορεί να φταίνε τα Windows ή και κάποιο update σε driver.. μπουταρε με live cd πχ. eurodos
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 12-07-15 στις 22:02
Μου έχει τύχει σε λαπτοπ να σβήνει με παρόμοια περίπτωση ακόμα και μετά το reballing και την επιχάλκωση της cpu για μεγαλύτερη επαγωγή και τελικά ενώ το πολυμετρο το έβγαζε εντάξει το τροφοδοτικό του λαπτοπ και είχε αποκλειστεί από την αρχή με νέο τροφοδοτικό δούλεψε τζάμι!
Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisSma : 13-07-15 στις 16:16
Πριν κατι μερες σου εγραψα αν εχει τον NecTokin (πυκνωτης ειναι) κατω απο το σοκετ του επεξεργαστη
Αν τον εχει, τοτε κατα 99% το προβλημα σου οφειλεται σε αυτον
Ολα τα προβληματα που αναφερεις εκει παραπεμπουν
Άγγελε φίλε συγνώμη εγώ κατάλαβα ότι αυτό ήταν η μπαταρία του(nectokin) θα το πάω πάλι σήμερα...χίλια συγνώμη και πάλι...θα το πάω στο lab compiouter το ξέρεις έτσι ?
γαμώτο....επιμένει ότι είναι ο σκληρός και το dvd recorder και όχι ο πυκνωτής...τι να πω...