Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Οταν αλλαξαμε τον θερμοστατη δουλευε κανονικα για 2 με 3 μερες και ξαφνικα αρχισε να τα παγωνει. Το ψυγειο δουλευε ανοιγε και εκλεινε κανονικα.
Πετρο ευχαριστω πολυ για τα λινκς.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Οταν αλλαξαμε τον θερμοστατη δουλευε κανονικα για 2 με 3 μερες και ξαφνικα αρχισε να τα παγωνει. Το ψυγειο δουλευε ανοιγε και εκλεινε κανονικα.
Πετρο ευχαριστω πολυ για τα λινκς.
παιδια και εμενα τα πεθερικα μου στο χωριο εχουν ψυγειο με αντιστοιχο προβλημα. παγωνει τα παντα τοσο στην συντηρηση οσο και στην καταψυξη. το μοτερ λειτουργει συνεχομενα με μικρες διακοπες. το πηγαν σε μαστορα και δεν μπορεσε να βρει κατι. τους ειπε μονο να αλλαξει το μοτερ και παλι δεν ηταν σιγουρος. τελικα αγορασαν αλλο και αυτο το εχουν σαν βοηθητικο οταν χρειαζεται. εκανα αποψυξη για να φυγουν ολοι οι παγοι και μετα απο 2-3 ημερες σωστης λειτουργιας παλι το ιδιο σεναριο. δεν νομιζω να ειναι ο θερμοστατης. με την λειτουργια του σχηματιζει παγους που φραζουν τα στοιχεια ψυξης. αν εχει κανεις κατι να προτεινει ειναι ευπροσδεκτο.
Χρήστο καλησπέρα.
Στο δικό μου ψυγείο, στο χωριό μάλλον βρήκα τι φταίει, το λάθος προφανώς να είναι απο την πλακέτα, μιάς και απο ψύξη σκοτώνει απλά σκοτώνει και στην κατάξυψη και στην συντήρηση το ίδιο, οπότε στράφηκα πρός την πλακέτα, για καινούργια δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν θέλω να δώσω μεγάλο ποσό για επισκευή. Κατέληξα λοιπόν πρός την επισκευή της board και θα σου πω σε 2-3 μέρες εαν είναι αυτό που έχω φανταστεί και πιστεύω ότι είναι αυτό. Απο την στιγμή λοιπόν που του έχεις δώσει την εντολή να μένει στην συντήρηση στους 5 βαθμούς και αυτό πάει 0 σημαίνει ότι η πλακετα του ψυγείου δεν δέχεται την εντολή ή δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει.
Θα κάνω λοιπόν σήμερα κάποιες μετρήσεις στο board και θα επικοινωνήσω μαζι σας.
Χρήστο θα σου στείλω μήνυμα εαν έχεις το ίδιο πρόβλημα μόλις καταλήξω.
Kαλησπέρα.
Τα πραγματα ήταν πιο δύσκολα απο ότι περίμενα.
Αρχικά παρακάτω δίνω το link της board power-module με κωδικό 6113664, εαν βρίσκετε σε κάποιον κάποια την αγοράζω σε προσιτή τιμή και αφού δοκιμαστεί ότι δουλευει. Ευχαριστώ.
http://shop.ukwhitegoods.co.uk/61136...r-power-module
Τσέκαρα τα περισσότερα εξαρτήματα και ήταν ΟΚ, βεβαια τα ολοκληρωμένα δεν τα έχω τσεκάρει ακόμα αφου θα χρειαστεί πρώτα να τα βρώ στο datasheet και εαν καταλάβει κάτι μήπως και ψευτο τσεκάρω. Τα ρελέ ήταν οκ, έκλειναν και άνοιγαν κανονικά διόδοι, αντιστάσεις και οι πυκνωτές ήταν ΟΚ.
Έχετε κάμιά άλλη ιδέα τι μπορεί να έχει χαλάσει, θα συνεχίσω το ψάξιμο και συγχρόνως μηπως βρώ κάποια μεταχειρισμένη και βλέπουμε
Καλό βράδυ σε όλους.
Kαλημέρα,
όχι ακόμα, εχθές βρήκα το service manual και είδα ότι έχει αισθητήρες.
Το ΣΚ θα κατέβω στο χωριό και θα τους τσεκάρω