Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 79
    Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Απαλό φύσημα θέλει μην το ξεκάνεις

Έχει μεμβράνη μέσα , αν τρυπήσει δεν θα λειτουργεί
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απαλό φύσημα θέλει μην το ξεκάνεις

Έχει μεμβράνη μέσα , αν τρυπήσει δεν θα λειτουργεί

Οκ....Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά με απαλό φύσημα......

Νομίζω πως ο καθαρισμός του συστήματος του πρεσοστάτη ολοκληρώθηκε.

Τον διακόπτη θα τον ελέγξω κι αν έχει πρόβλημα θα τον αλλάξω....

Με το άλλο πρόβλημα που βγήκε από εχθές τι γίνεται;;;;

Μόλις πατήσω το power ξεκινάει η λειτουργία της αντλίας με την πόρτα ανοικτή και δεν ξεκινάει να πάρει νερό. (αυτό παρουσιάστηκε μετά τα ξύδια που έριξα μέσα στον πρεσοστάτη)
    Χτες κάποιος φίλος είπε πως αυτό προέρχεται από το φελιζόλ-φλοτέρ της λεκάνης λόγω των νερών που έχουν μείνει εκεί μέσα.
    Ωστόσο εγώ κράτησα το φλοτέρ με το χέρι μου πατημένο προς τα κάτω ακυρώνοντας την εντολή του φλοτέρ και ....πάλι το ίδιο έγινε. Λειτουργεί η αντλία συνεχώς με ανοικτή και κλειστή την πόρτα και νερό δεν τραβάει για να ξεκινήσει.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Αν όλα πάνε καλά, δουλέψει σωστά ο πιεσοστάτης (τύμπανο,(αυτό που φυσάς για να οπλίσει), ποτηράκι, διακόπτες) και αδιάσεις τα νερά από το λεκανάκι!, ΔΕΝ θα έχεις άλλο πρόβλημα, το πλυντήριο θα δουλέψει.
    δες τους παλιούς διακόπτες κι αν δεν έχουν πρόβλημα μην τους αλλάζεις (προς το παρόν πριν δοκιμάσεις το όλο σύστημα), επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος αντικατάστασης του πιεσοστάτη, ΜΗΝ ξοδέψεις δυο φορές!
    τα 14 Ευρω για το διακοπτάκι είναι υπερβολική τιμή, θα βρεις στο εμπόριο με πολύ πιο χαμηλή τιμή σε περίπτωση που θα αποφασίσεις τελικά να το αλλάξεις, μετά την δοκιμή πάντα....

ο φόβος είναι στο τύμπανο (αυτό που φυσάς για τσεκάρισμα):υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα , να έχει αλλοιωθεί και να μην δίνει εντολή στον απαιτούμενο χρόνο.......

τσεκαρε το όλο σύστημα και μετά βλέπουμε...

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν όλα πάνε καλά, δουλέψει σωστά ο πιεσοστάτης (τύμπανο,(αυτό που φυσάς για να οπλίσει), ποτηράκι, διακόπτες) και αδιάσεις τα νερά από το λεκανάκι!, ΔΕΝ θα έχεις άλλο πρόβλημα, το πλυντήριο θα δουλέψει.
    δες τους παλιούς διακόπτες κι αν δεν έχουν πρόβλημα μην τους αλλάζεις (προς το παρόν πριν δοκιμάσεις το όλο σύστημα), επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος αντικατάστασης του πιεσοστάτη, ΜΗΝ ξοδέψεις δυο φορές!
    τα 14 Ευρω για το διακοπτάκι είναι υπερβολική τιμή, θα βρεις στο εμπόριο με πολύ πιο χαμηλή τιμή σε περίπτωση που θα αποφασίσεις τελικά να το αλλάξεις, μετά την δοκιμή πάντα....

ο φόβος είναι στο τύμπανο (αυτό που φυσάς για τσεκάρισμα):υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα , να έχει αλλοιωθεί και να μην δίνει εντολή στον απαιτούμενο χρόνο.......

τσεκαρε το όλο σύστημα και μετά βλέπουμε...
    Λοιπόν ο διακόπτης σύμφωνα με έναν γνωστό μου που το μέτρησε με πολύμετρο δεν λειτουργεί.
    Συνεπώς πάω για άλλον. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ελέγξω και τον δεύτερο αυτόν δηλαδή με τις δύο επαφές ο οποίος ενεργοποιείται από το μπλε φλοτεράκι.
    Ρώτησα στην αγορά και δεν βρήκα καλύτερη τιμή Απόστολε.
    Αύριο περιμένω να μου φέρνουν έναν διακόπτη από αντιπροσωπεία.
    Θα τον αλλάξω και θα προχωρήσω.
    Όσο για την λειτουργικότητα του τυμπάνου ...νομίζω πως λειτουργεί καλά. Θα το δούμε όταν τα βάλω στην θέση τους όλα. Σκέφτομαι να αλλάξω και τον άλλο διακόπτη.
    Άραγε αν αλλάξω ολόκληρο το σύστημα του πρεσοστάτη πόσο θα κοστίζει;
    Κι άραγε θα πωλείται με διακόπτες ή χωρίς αυτούς;
    Νομίζω πως ακόμη έχω δρόμο μπροστά μου διότι πέραν του πρεσοστάτη έχω να λύσω και το πρόβλημα της συνεχούς λειτουργίας της ανλίας με κλειστή ή ανοικτή πόρτα. Ίσως όμως αυτό να έχει να κάνει με τα νερά στην λεκάνη......κι ίσως λυθεί όταν τα αφαιρέσω.
    Θα δούμε από αύριο.....πόσα ψάρια θα πιάσουμε...

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον sofosal για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

kynegeiros (26-06-15)

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απόστολε σ' ευχαριστώ..... είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει με το δικό μου. Αν έχει και τους διακόπτες επάνω του καλύτερα να πάω σε αυτό.

Εστάλη υπό του εμού Ερυθρού Ρυσίου τη χρήσει... Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kynegeiros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν ο διακόπτης σύμφωνα με έναν γνωστό μου που το μέτρησε με πολύμετρο δεν λειτουργεί.

Νομίζω πως ακόμη έχω δρόμο μπροστά μου διότι πέραν του πρεσοστάτη έχω να λύσω και το πρόβλημα της συνεχούς λειτουργίας της ανλίας με κλειστή ή ανοικτή πόρτα. Ίσως όμως αυτό να έχει να κάνει με τα νερά στην λεκάνη......κι ίσως λυθεί όταν τα αφαιρέσω.
    Θα δούμε από αύριο.....πόσα ψάρια θα πιάσουμε...
    Ο διακόπτης με τις 3 επαφές αφού δε λειτουργεί πρέπει να είναι ο υπεύθυνος που λειτουργεί η αντλία συνέχεια ακόμη και με ανοικτή πόρτα

Για να βγάλεις τα νερά , στο ξαναέγραψα στο #13 , η λαμαρίνα που είναι στο μπροστινό μέρος βγαίνει εύκολα αλλά πιθανό να σε παιδέψει να την επανατοποθετήσεις , είναι θέμα τύχης να #κάτσει# καλά στη θέση της
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 26-06-15 στις 01:48
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Ο διακόπτης με τις 3 επαφές αφού δε λειτουργεί πρέπει να είναι ο υπεύθυνος που λειτουργεί η αντλία συνέχεια ακόμη και με ανοικτή πόρτα

Για να βγάλεις τα νερά , στο ξαναέγραψα στο #13 , η λαμαρίνα που είναι στο μπροστινό μέρος βγαίνει εύκολα αλλά πιθανό να σε παιδέψει να την επανατοποθετήσεις , είναι θέμα τύχης να #κάτσει# καλά στη θέση της
    Κώστα θυμάμαι που το είχες πει ...αλλά όπως έλεγξα την πρόσοψη (αυτήν με την μαύρη πλαστική βίδα εννοώ) δεν βρήκα κάποιο σημείο, βίδα ή άλλο αναστολέα το οποίο να δίνει την αίσθηση πως από εκεί την βγάζεις κι έτσι σκέφτηκα να μην την ζορίσω.
    Θα δοκιμάσω πρώτα με σύριγγα και εύκαμπτο σωληνάκι (νοσοκομείου) κι αν δεν σωθώ θα ψάξω τρόπο να την βγάλω. Ελπίζω μόνο να μην παίζει ρόλο στην στεγανοποίηση της λεκάνης.

Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Έχει βίδες απλά πρέπει να βγάλεις και το διακοσμητικό ξύλο από εμπρός , και πάλι θα σε ταλαιπωρήσει , άφησε το για την έσχατη περίπτωση

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg FATSA.jpg (147,3 KB, 37 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    ΣΑΚΗΣ
    Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Προεπιλογή

Έχει βίδες απλά πρέπει να βγάλεις και το διακοσμητικό ξύλο από εμπρός , και πάλι θα σε ταλαιπωρήσει , άφησε το για την έσχατη περίπτωση

Με έπιασε άγχος μόνο που το είδα... ...
    Το αφήνω....!!!!! Ούτε συζήτηση.....
    Καλύτερα να φυσάω την λεκάνη με το πιστολάκι για κάνα τετράωρο μήπως και στεγνώσει

Τελικά δεν λειτουργεί ούτε κι ο πάνω διακόπτης.
    Πάω για αλλαγή ολοκλήρου πρεσοστάτου.
    Ρώτησα τιμή. Μου είπανε στην αντιπροσωπεία για 30 €.
    Το μεσημέρι πάω να το αγοράσω και το Σαββατοκύριακο θα κάνω την τελική μου επίθεση.
    Θα χρειαστώ και τύχη

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πλυντήριο Πιάτων 45CM εντοιχισμένο
    από fpotsis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-15, 23:06
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-14, 21:23
  3. [Άλλη] Υποψία ότι λείπουν γειώσεις σε εντοιχισμένο φούρνο
    από makis5462 στο forum Φούρνος & Εστία
    Απαντήσεις: 2