Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν όλα πάνε καλά, δουλέψει σωστά ο πιεσοστάτης (τύμπανο,(αυτό που φυσάς για να οπλίσει), ποτηράκι, διακόπτες) και αδιάσεις τα νερά από το λεκανάκι!, ΔΕΝ θα έχεις άλλο πρόβλημα, το πλυντήριο θα δουλέψει.
δες τους παλιούς διακόπτες κι αν δεν έχουν πρόβλημα μην τους αλλάζεις (προς το παρόν πριν δοκιμάσεις το όλο σύστημα), επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος αντικατάστασης του πιεσοστάτη, ΜΗΝ ξοδέψεις δυο φορές!
τα 14 Ευρω για το διακοπτάκι είναι υπερβολική τιμή, θα βρεις στο εμπόριο με πολύ πιο χαμηλή τιμή σε περίπτωση που θα αποφασίσεις τελικά να το αλλάξεις, μετά την δοκιμή πάντα....

ο φόβος είναι στο τύμπανο (αυτό που φυσάς για τσεκάρισμα):υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα , να έχει αλλοιωθεί και να μην δίνει εντολή στον απαιτούμενο χρόνο.......

τσεκαρε το όλο σύστημα και μετά βλέπουμε...
Λοιπόν ο διακόπτης σύμφωνα με έναν γνωστό μου που το μέτρησε με πολύμετρο δεν λειτουργεί.
Συνεπώς πάω για άλλον. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ελέγξω και τον δεύτερο αυτόν δηλαδή με τις δύο επαφές ο οποίος ενεργοποιείται από το μπλε φλοτεράκι.
Ρώτησα στην αγορά και δεν βρήκα καλύτερη τιμή Απόστολε.
Αύριο περιμένω να μου φέρνουν έναν διακόπτη από αντιπροσωπεία.
Θα τον αλλάξω και θα προχωρήσω.
Όσο για την λειτουργικότητα του τυμπάνου ...νομίζω πως λειτουργεί καλά. Θα το δούμε όταν τα βάλω στην θέση τους όλα. Σκέφτομαι να αλλάξω και τον άλλο διακόπτη.
Άραγε αν αλλάξω ολόκληρο το σύστημα του πρεσοστάτη πόσο θα κοστίζει;
Κι άραγε θα πωλείται με διακόπτες ή χωρίς αυτούς;
Νομίζω πως ακόμη έχω δρόμο μπροστά μου διότι πέραν του πρεσοστάτη έχω να λύσω και το πρόβλημα της συνεχούς λειτουργίας της ανλίας με κλειστή ή ανοικτή πόρτα. Ίσως όμως αυτό να έχει να κάνει με τα νερά στην λεκάνη......κι ίσως λυθεί όταν τα αφαιρέσω.
Θα δούμε από αύριο.....πόσα ψάρια θα πιάσουμε...