φίλε μου η βλάβη σου οφείλεται σε κομμένο δρόμο δίπλα στο power module ή σε καμμένη αντίσταση.
φίλε μου η βλάβη σου οφείλεται σε κομμένο δρόμο δίπλα στο power module ή σε καμμένη αντίσταση.
Η ψύκτρα ελεχθηκε με το χερι αλλα κ με ηλεκτρονικό θερμόμετρο και ήταν την ώρα που έκοψε το μηχάνημα 33 βαθμούς...πολύ μακριά από τους 85.Άρα είναι εσφαλμένη η εντολή που παίρνει.Να βγάλω την πλακέτα κ να την πάω σε ένα ηλεκτρονικό?Θα φτιαχτεί η λέτε 'οτι θα χρειαστεί να βάλω αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη..?
<ου είπε και ο ψυκτικός να ξυλώσει ένα thermistor από μια άλλη ψύκτρα που έχει κ να μου το δώσει να το δοκιμάσω,αλλά εμένα με ανησυχούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έκανα επάνω στα pins 20,21 του module...
Παναγιωτη εχω και εγω προβλημα με την εξωτερικη πλακετα lg 18 mirror δεν επισκευαζονται ευκολα η πλακετες inverter το θεμα το ξαχνω 6 μηνες εχω βγαλει την πλακετα 5 φορες λοιπον η λυση ειναι πλακετα καινουρια και βλεπουμε κοιτα στην MASTER CLIMA....
33 βαθμοί; Μιλάμε για παγωμένη ψύκτρα. Έβγαλες το θερμίστορ στον αέρα να δεις τί γίνεται;
οι σένσορες δεν καίγονται ποτέ γιατί το ρεύμα τους είναι της τάξης των μΑ=0,00001Α!
προτείνω
1. έλεγχο PFC (δίοδο και MOSFET)
2. έλεγχο ηλεκτρολυτιών (οι τεις μεγάλοι ή ένας μεγάλου μεγέθους)
3. έλεγχο τροδοτικού εξωτερικής πλακέτας
Δεν καίγονται αλλά χαλάνε (συνήθως όταν χαλάσουν μετράνε ανοιχτό κύκλωμα)
jakektm (24-06-15)