Ποιος στο είπε αυτό; Ρίξε μια ματιά εδω-που το εχω κανει-και θα δεις οτι παει μια χαρά.
http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=76137
1 αυτό
2. Δεν τον ζορίζω γενικά και όταν ασχολουμαι μαζί του δεν ειναι στο ιντερνετ.... πολυ λιγο μπαινει και οσα προγραμματα εχω επάνω ειναι εντός προδιαγραφων. Απλά το κανει όποτε του καπνισει.
Γιαγια δεν το λες.... εξαρταται τι χρηση το θες.... διότι το εχω για πειραματισμους αλλά με ενδιαφερει να λύσω αυτό το πρόβλημα πρώτα.
Και στην τειλκη θα του αλλαξω σε linux στη χειρότερη.... δεν χαλασε κι ο κόσμος.
3. Σχετικα με το αλλο θεμα πώς γίνεται τριάρης επεξεργαστης να φτουράει δεν ξερω. Το μονο θεμα το ειχε με τη μνήμη που ηθελε παραπανω διότι αργουσε πολύ. Δεν εχω προλαβει να του κανω απεγκατασαση καποια προγραμματα που μου ειναι αχρηστα, γι αυτό.
Υπόψη, δεν σε παρεξηγώ στα λεγόμενα μου.
Το τροφοδοτικο ειναι το Delta electronics dps 160 KB-2 A στα 160 βατ. Και παρότι δοκίμασα με άλλο που είχα καλό(τετρακοσάρι), πάλι τα ίδια έκανε. Η μητρική δεν έχει πουθενά φουσκωμένους πυκνωτές- ούτε και το τροφοδοτικό.
Το hw monitor θα το κατεβάσω σύντομα και οταν τον ξαναβάλω σε λειτουργία θα σας πω τι γίνεται.

Απάντηση με παράθεση