νομίζω ότι πρέπει να βρεις αυτό, εφόσον έτρεξες το exe...control panel-programs-unistal a program
κάνε και το άλλο: βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα στο slot....κοίτα πάνω της μη δεις φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς...
νομίζω ότι πρέπει να βρεις αυτό, εφόσον έτρεξες το exe...control panel-programs-unistal a program
κάνε και το άλλο: βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα στο slot....κοίτα πάνω της μη δεις φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sofosal : 11-05-15 στις 22:24
Εγκαταστάθηκε το εικονίδιο που μου λες, ανοίγουν οι ρυθμίσεις, αλλά τίποτε... Οι πυκνωτές δεν είχαν φουσκώματα, παρόλα αυτά, τους άλλαξα προληπτικά και τους οκτώ, γιατί η κάρτα είναι 6 ετών. Όμως άδικος κόπος δυστυχώς! Δεν ξέρω τι γίνεται... Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο: Το κόκκινο χρώμα φαίνεται πορτοκαλί.
Τα έχω ήδη κάνει όλα αυτά.... Στη ρύθμιση που λες, το κόκκινο εμφανίζεται πορτοκαλί.....
αν ρυθμίζεις τις μπάρες κόκκινο-πράσινο-μπλέ και δεν έρχεται το κόκκινο,
κι αν η κάρτα σου γραφικών είναι PCI-E θα βρεις μια φθηνή εδώ:
http://www.e-shop.gr/vga-kartes-graf...D&filter-363=1
ganagnost02 (13-05-15)
εγω σε αντιστοιχο προβλημα χρωματος, + οτι εβγαζε και καποια ιερογλυφικα καποιες φορες, πριν 2 χρονια σε καρτα 2gb 300 ευρω, εβγαλα ολα τα μεταλλικα μερη απ πανω(οτι αφαιρειτε coller,ψηκτρες,backplate κτλ..) και την εβαλα στον φουρνο για 10 λεπτα στους 200.. δεν ψηθηκε αλλα μου δουλεψε για 5 μηνες ακομα, μετα το ξανακανε και την αφαιρεσα.. ειχα διαβασει σε καποιο ξενο φορουμ οτι ειχε παιξει σε καποιους απο ψυχρες κολλησεις και το δοκιμασα..
Φυσικα ειχα αλλαξει οθονη,καλωδιο,vga και ημουν σιγουρος πως εφταιγε αυτη.. αχρηστη μου ηταν και εκανα το πειραμα..
Θα πάω για αγορά αφού δω πάλι την κάρτα και ελέγξω την είσοδο του vga. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο.