επίσης δες και το ενδεχόμενο μήπως το καλώδιο στη διαδρομή του μέχρι τη βαλβίδα κτυπήθηκε όταν κούνησε στο στύψιμο και κόπηκε , το έχω συναντήσει κάποιες φορές , και από εκεί να έριξε την ασφάλεια
επίσης δες και το ενδεχόμενο μήπως το καλώδιο στη διαδρομή του μέχρι τη βαλβίδα κτυπήθηκε όταν κούνησε στο στύψιμο και κόπηκε , το έχω συναντήσει κάποιες φορές , και από εκεί να έριξε την ασφάλεια
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Αποστολε,αυριο θα εχω καιρο να το κοιταξω αυτο που μου λες.
Κωστα,να ανεβασω φωτο απο την βαλβιδα,λιγο δυσκολο,αυριο θα την βγαλω εξω απο το πλυντηριο γιατι εκει που ειναι δεν φαινεται σχεδον τιποτε
Παιδια,το καλωδιο απο τον εγκεφαλο στην βαλβιδα το εξετασα και ειναι εν ταξει. Στα πηνια της βαλβιδας δεν μετραω καμμια αντισταση.Αυριο θα την ξεμονταρω και θα δω τι γινεται.
Ευχαριστω για τις ιδεες σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas-23 : 09-05-15 στις 22:09
ίσως αυτή είναι η βαλβίδα....τριπλή....1η επαφή δεξιά γέφυρα -ουδέτερο...οι άλλες τρεις φάση Ν 220 V,...μια για κάθε βαλβίδα...
Αυτη ειναι η βαλβιδα Αποστολε,την εβγαλα και ειδα οτι οι αγωγοι απο χαλκο στην πλακετα,ειχαν καει,συγκεκριμενα ο αγωγος του ουδετερου.Του εκανα μια γεφυρα και τωρα μολις δοκιμασα το πλυντηριο και δουλευει κανονικα.Σας 3υχαριστω για την βοηθεια σας εσενα Αποστολε καθως και τα αλλα παιδια.
Να εισθε καλά.
Ευχαριστω Απόστολε,να εισαι καλά.