Αν η γραμμή σου είναι σε φερέσυχνο, πολύ πιθανό αυτό να σου βάζει το θόρυβο, γι' αυτό και σου είπα να τους ρωτήσεις. Αν είναι η γραμμή σου κατευθείαν στο ΚΑΦΑΟ κι από κει στο κέντρο ΟΤΕ, τσέκαρε splitter και φιλτράκια.
Αν η γραμμή σου είναι σε φερέσυχνο, πολύ πιθανό αυτό να σου βάζει το θόρυβο, γι' αυτό και σου είπα να τους ρωτήσεις. Αν είναι η γραμμή σου κατευθείαν στο ΚΑΦΑΟ κι από κει στο κέντρο ΟΤΕ, τσέκαρε splitter και φιλτράκια.
τωρα ειναι σιγουρα σε φερεσυχνο και θα επιδιωξω ν ατο αλλαξουν.
Splitter/φιλτρακια δεν νομιζω να ειναι γιατι οπως ειπα οταν κοπηκε το ρευμα ολα ηταν οκ.
ΠΑιζει να ειναι πριζα?
Δύσκολο να είναι πρίζα. Δεν μου έχει τύχει ποτέ εκτός αν τα ζεύγη του καλωδίου κάποιο απ' αυτά δεν είναι στερεωμένο καλά που δε νομίζω. Βασικά να επιμείνεις να σου δώσουν ευθεία γραμμή και να βγεις από το φερέσυχνο. Θα δεις τεράστια αλλαγή και στη ποιότητα επικοινωνίας και στο surfing και download στο ιντερνετ.
Αυριο το πρωι θα τους παρω τηλεφωνο.Φυσικα μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
Α και κατι τελευταιο.Ο θορυβος ενιοτε αυξομειωνεται αλλα δεν εξαφανιζεται (παρα μονο οταν ειχαμε γενικη διακοπη).
Αυτο γιατι γινεται?
φερεσυχνο εν ετη 2015 δε νομιζω να υπαρχει. δοκιμασε αν μπορεις και αν εχεις την προσβαση να δοκιμασεις μια απο τις δικες σου τηλεφωνικες συσκευες ακριβως στην εισαγωγη του οτε διακοπτοντας ομως το υπολοιπο δικο σου κυκλωμα.
αληθεια. τις συσκευες σου τις δοκιμασες σε αλλη τηλεφωνικη γραμμη μην τυχον και δημιουργουν προβλημα?
To είχα αναφερει κι εγώ σε προηγούμενο ποστ ότι είναι λίγο απίθανο να παίζουν πλέον με PCM αλλά ποτέ δε ξέρεις. Το βίωσα εγώ μεχρι το 2010. Κάνε και τη δοκιμή που προτείνει ο Χρήστος.