Το μήνυμά σου χαρακτηρίζεται από δύο τομείς:
1) Ο καθαρά τεχνικός
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη δεν εμενε να κανω κατι αλλο ειπα να λυσω τον επεξεργαστη,ετσι τον εβγαλα καθαρισα την ψυκτρα η οποια ειχε ενα τονο σκονη η οποια ειχε γινει στοκος εβαλα καινουργια θερμοαγωγιμη παστα και βουαλα το μηχανημα "φυσαει".

Τελικα ειχε ξεραθει η παστα στον επεξεργαστη και ετσι ανεβαζε θερμοκρασια κανοντας συνεχομενες επανεκινησεις,απορω πως δεν καηκε.Θα βαλω και μια ακομα ram και θα ειναι σχετικα καλα γιατι τωρα με μια 512 δεν την παλευει καθολου.......
Δεν μου πέρασε ο νους, τουλάχιστον για πολύ, καθώς δεν μου έχει λάχει κάτι παρόμοιο εξαιτίας μπίχλας στη CPU. Αυτά τα έχω ακουστά συήθως, και σε πρώτη επιλογή, όταν αφορά σε Laptop, όπου οι χώροι ψύξης είναι περιορισμένοι. Έχουν περάσει από τα χέρια μου (στο γραφείο) 'μηχανές' με κλεισμένη δεκαετία ένδοξης σταδιοδρομίας, οι οποίες 'δουλεύουν' πλήρες και σκληρό οκτάωρο (ίσως και πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα) και οι οποίες δεν είναι Servers.
Βέβαια, από παλιά είχα διαβάσει (και ακούσει), ότι τα PC κατασκευάζονται (θεωρητικά) ώστε να μην σβήνουν -να λειτουργούν αδιάκοπα- (τουλάχιστον επί όσο χρόνο τα καλύπτει η εγγύησή τους).
Έχω δει CPU να 'χάνει' ποδαράκι και να εξακολουθεί να λειτουργεί ακάθεκτη.
Η περίπτωσή σου, δεν μου είχε ξανασυμβεί! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

2) Ο τομέας δημοσίων σχέσεων
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
.....Φιλε γιωργο θα ηθελα σε αυτο το σημειο να σε ευχαριστησω για ολο το χρονο που διεθεσες πανω στο προβλημα μου και για τις αναλυτικες τοποθετισεις σου.
Φυσικα και τα αλλα μελη για τις απαντησεις τους.
Εδώ -δυστυχώς- πρέπει να σε πληροφορήσω, ότι έχεις ήδη 'φακελλωθεί' από τον πολύ καλό κύριο Μάνο. Πληροφορούμαι, ότι σου έχει ράψει ένα εξαιρετικό συνολάκι (Παντελόνι, πουκάμισο, γραβάτα, σακάκι) το οποίο, δεν βλέπει την ώρα, να το 'σιδερώσει' επάνω σου.