επειδή έχει διάφορα μοντέλα ,σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετρήσεις
αν το έχεις λυμένο βγαλε κάποιες φωτογραφίες μήπως φανεί κάτι
επειδή έχει διάφορα μοντέλα ,σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετρήσεις
αν το έχεις λυμένο βγαλε κάποιες φωτογραφίες μήπως φανεί κάτι
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Αυτη ειναι η αντλια ........και νομιζω και η αντισταση...δες τις φωτο και θα καταλαβεις...Σ'ευχαριστω πολυ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ανδρονικος : 18-04-15 στις 10:31
Αν ειναι αυτη η αντισταση και ξερεις πες μου απο τις επαφες που βλεπεις τι να μετρησω για να δω αν ειναι καμμενη....??Νομιζω οι 4 δεξια ειναι .......αν δεν κανω λαθος....!!!
Τα λεπτά είναι για το NTC αισθητήριο και τα χοντρά αν είναι 4 θα είναι για τη θέρμανση αλλά δεν έχω κάποιο σχέδιο , πιθανό τα 2 να είναι klixon ασφαλείας και τα άλλα 2 της αντίστασης
edit (εννοώ τα καλώδια)
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Αρα αυτο ειναι η αντισταση...!!!!
Αυτό είναι αλλά δεν ξέρω ακριβώς πού, και τι ενδείξεις πρέπει να πάρεις αν μετρήσεις με όργανο
Καλημερα....ψαχνω να βρω που πουλανε ανταλλακτικα για να παω να δω για την αντισταση και δεν εχω βρει ακομη.....Αν ξερεις καπου θα μου κανεις μεγαλη χαρη.....Σ'ευχαριστω πολυ..
Με μία αναζήτηση εδώ θα σου βγάλει αρκετά μαγαζιά Αθηνών
https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=...B7%CE%BD%CE%B1