Επιτέλους πήγα τελικά στα πάτρια για τις ημέρες του Πάσχα, και το ζήτημα επιλύθηκε επιτυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τις πολύτιμες βοήθειες που μου παρείχες ...
Επιτέλους πήγα τελικά στα πάτρια για τις ημέρες του Πάσχα, και το ζήτημα επιλύθηκε επιτυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τις πολύτιμες βοήθειες που μου παρείχες ...
Να είσαι καλά
![]()
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Καλημέρα....αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα σε κουζίνα indesit K6C56(X)GR........το ρολοι φαινεται να δουλευει αλλα εφοσον το ρυθμισεις ο φούρνος δεν εκκινει.....
Θελω να παρακαμψω το ρολοι γεφυρώνοντας τα καλώδια.....
Ανδρέα δεδομένου ότι το έκανες στον ίδιο φουρνο τελικά με ποιον απο τους δυο τρόπους που πρότεινε ο Κώστας το έκανες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
20160921_225000.jpg20160921_225756.jpg Θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε πως μπορω κι εγω να γεφυρωσω την δικη μου κουζινα (siemens) της οποιας το ρολοι κολησε στο 00:00 χωρις να αναβοσβηνει και δεν αλλαζει με αποτελεσμα να μη δουλευει ο φουρνος στη φωτογραφια υπαρχουν 2 πορτοκαλι καλωδια τα οποια γραφουν Ν/7 και L/8 και αλλα 2 κοκκινα απο τα οποια στο ενα ειναι ενωμενο ενα γκρι που μαλλον ειναι για το φωτακι για οταν δουλευει ο φουρνος.Σας ευχαριστω.
Υ.Γ Υπαρχει περιπτωση να βρω ανταλακτικη πλακετα ρολογιου?Ειναι 18 χρονων κουζινα.
Η κουζινα μου ειναι Indesit K6C56(X)GR
Τελικά το κατάφερα μόνος μου, γεφυρωσα 2 μπλε καλώδια με μια κλεμα και δουλεύει κανονικά