Οι κινησεις που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι οι εξης: 1) Ανοιξα ενα case για να τα βρουμε με τον πωλητη εδω και τρεις μερες. Δεν τα βρηκαμε τελικα. 2)Ανοιξα ενα return case για να επιστρεψω το προϊον (ρωτησα και τον πωλητη αν θελει να το επιστρεψω με καποιο δικο του courier) επειδη δεν εβλεπα να γινεται κατι κι αυτο τωρα εκκρεμει. Μηπως δεν εκανα σωστα κι επρεπε να το αφησω ετσι (χωρις να δημιουργησω return case?) Μου φαινεται τοσο μπερδεμενο... Τωρα τι πρεπει να κανω?
Πρωτα κανω ολες αυτες τις κινησεις με συνενοηση με πωλητη και ebay και μετα στελνω το δεμα ή πρεπει να το στειλω πρωτα? Help!!!
Εν τω μεταξυ μολις τωρα εστειλε ενα email το ebay με απαντηση του πωλητη και ειναι το εξης:
τωρα τι να του απαντησω? να του την στειλω πισω την οθονη ή να του πω οτι πρωτα πρεπει να συμφωνησουμε με την επιστροφη των χρηματων?
Bασικα δεν χρειαζοταν να ανοιξεις return case αλλα δεν πειραζει..Μπορεις τωρα να απαντησεις στον πωλητη οτι θες πισω τα χρηματα αλλιως δεν εχει νοημα να χρεωθεις και το κοστος της αποστολης..Στην θεση θα απευθυνομουν στο ebay και θα τους τα ελεγα κατ'ευθειαν σε αυτους.
Απαντησα στον πωλητη οτι θελω πισω τα χρηματα κ.λ.π. οπως θα δειτε στο επισυναπτομενο αρχειο: "Hello! You must agree I receive all the money because the monitor is defective. The screen costs 59 euro + transport cost 8 euro + transport return cost ? euro. Thank You
και η απαντηση του ηταν: 'do you have send the screen back? send me the shipping number Dawid '
αλλα λογια ν' αγαπιομαστε. Ολη αυτη βεβαια η επικοινωνια γινεται μεσω ebay. To ebay μου στελνει τα μηνυματα του. Τωρα εγω να του απαντησω ή να απευθυνθω στο ebay με escalate to claim? Κι αυτο πως γινεται? Σας εχω απο κατω την καρτελα ιστορικου της επικοινωνιας και τις επιλογες του ebay.
![]()