Παιδια δεν παιζει τιποτα με την καλωδιοταινια. Αφου εβαλα αλλη οθονη απο αλλο λαπτοπ με την ιδια καλωδιοταινια και παιζει μια χαρα. Η οθονη που μου εστειλαν ειναι ελλατωματικη ή χτυπημενη. Το θεμα ειναι οτι συνεχως αποφευγουν να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Επισης το τελευταιο μηνυμα που μου εστειλαν ειναι το εξης:
The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.Seller's message:
'Hello, they are right you can not prove where the break is happening. but no one builds a broken display. ok we do not want to upset too. I can offer them a new display with shipping for 35, - Euro. Regards displayengel-team'
If you're satisfied with this solution, please let the seller know by sending a message in the Resolution Center. If you don't want to accept this offer, we encourage you to contact the seller and offer a solution that you'd be happy with.
You can also view the details of this request in the Resolution Centre.
Note: eBay Money Back Guarantee only applies to items purchased with PayPal. Please read the eBay Money Back Guarantee policy for more details.
Θελουν δηλαδη να πληρωσω μια αλλη οθονη και να δωσω 35 ευρω ακομα αν καταλαβα καλα. Ελεος δεν τους εμπιστευομαι ασε που ειναι και πολυ ειρωνες. Βρε παιδια για βοηθηστε εδω. Πες οτι αυτος ειναι καφρος και δεν δεχεται τιποτα. Μπορω να κανω κατι αλλο αμεσα με το ebay γιατι δεν τις ξερω αυτες τις συναλλαγες και τα δικαιωματα μου? Τι ειναι αυτο που λεει ebay Money Back Guarantee policy?
Ναι φιλε μου με paypal πληρωσα.