μπαταρια?
Δεν νομιζω να'ναι αυτο,το κινητο δεν δεχεται καμμια εντολη λες και δεν του τη δινεις
Χτες εκανα κατι αλλο,το ελυσα ολο κινητο και τροφοδοτησα τη πλακετα αυτη που βλεπεται στη φωτογραφια με τη μπαταρια του και μου αναβοσβηναν ακομα τα κουμπια,οποτε σκεφτηκα οτι κανει το ιδιο συπτωμα και με συνδεδεμενη την οθονη,ετσι λεω μηπως εχει προβλημα η οθονη και δεν τη ''βλεπει'' ο επεξεργαστης για να δωσει εντολη να προχωρησει να ανοιξει το κινητο;Λετε;
Μου φαίνεται περίεργο μια ωραία πρωία να μην βλέπει ο επεξεργαστής την οθόνη ... θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που σου λέει να ψαχτείς με θέματα λογισμικού λίγο πιο διεξοδικά. Τώρα αν είσαι πεπεισμένος για harware κοιταξε πρώτα πιο απλά πράγματα για μένα όπως μήπως δεν φταίει ο επεξεργαστής κάποιο short στη φυσα της οθόνης πχ...
Οτι λέω δεν το λέω κακοπροέραιτα, απλά δεν κατανοώ απόλυτα το συνειρμό που σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα !!
Λιγο καιρο πριν μου κανει αυτο το προβλημα ειχα παρατηρησει οταν ανοιγα το κινητο το πρωι καποιες φορες ενα στιγμιαιο τρεμουλιασμα τη στιμη που παταγα το κουμπι,δεν εδωσα σημασια και καποια μερα ''τα'παιξε''.Αν το'ξερα οτι θα γινει αυτο θα το αφηνα συνεχεια ανοιχτο
Εν πασει περιπτωση,χτες προσπαθησα να του βαλω καποιο firmware αλλα δεν τα καταφερα και αυτο γιατι δεν εχω και πολυ εμπειρια απο προγραμματισμους και δευτερον γιατι τα αγγλικα μου ειναι ''λιγα''και οτι λεξεις δεν καταλαβαινα τις εβαζα στο google για μεταφραση και καταλαβαινεται τι σοι μεταφραση κανει το εργαλειο αυτο,μετα μπλεκεσαι περισσοτερο
Μηπως θα μπορουσε να μου πει κανεις τη διαδικασια προγραμματισμου λιγο αναλυτικα με απλα λογια;
Ξεχασα να σας πω πως μολις συνδεω το κινητο με το usb στον υπολογιστη περνει τροφοδοσια απο αυτον και αρχιζει παλι να αναβοσβηνουν τα κουμπια και νομιζω πως δεν σου δινει πλεον περιθωριο για προγραμματισμο,ασε που ο υπολογιστης δε το ''βλεπει ''το κινητο