Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή Lg-optimous one(P500) δεν ανοιγει

Εχω το Lg-p500 και εδω και καμια δεκαρια μερες μου εχει κολησει.Οταν παω να το ανοιξω εμφανιζει στην οθονη το σημα τoυ lg και τα κουμπια αναβοσβηνουν και αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να σταματησει.Το συνδεω με τον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει(εχω εγκαταστησει τα driver)και μου κανει παλι τα ιδια ''κολπα''
    Γνωριζει κανεις τιποτε;

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ίσως σε βοηθήσει αυτό εδώ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Athina

Προεπιλογή

Δοκίμασε μήπως πιάσει Hard-Reset .. Μόνο αν δεν σε νοιάζει να χάσεις τα δεδομένα που έχεις μέσα!!!!
    Checkare το link από κάτω και ψάξε και για βίντεο στο youtube αν σε δυσκολέψει !!
    http://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-safety-format-lg-optimus-one-p500-to-factory-default/

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια αλλα δεν εγινε τιποτα.Hard-reset του εχω ξανακανει,δεν πιανει.Οπως σας ειπα το συπτωμα που κανει ειναι το εξης.Με το μολις που το ανοιγω εμφανιζεται το σημα LG στην οθονη και τιποτε αλλο και τα κουμπια αναβοσβηνουν γρηγορα και δεν σταματανε ποτε παρα μονο αν βγαλω τη μπαταρια
    Στον υπολογιστη το συνδεσα με usb αλλα δε το βλεπει και κανει παλι το ιδιο συμτωμα.Μαλλον προκειται για βλαβη.Η πλακετα του ειναι αυτη Υποψιαζομαι μηπως φταιει ο επεξεργαστης του(MSM 7227)
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Tα LG εχουν συχνα προβλημα με το firmware και οχι με hardware.Προσφατα μου ετυχε ενα P920 το οποιο δεν ανοιγε καθολου,μονο εβγαζε ενδειξη οταν το φορτιζες.
    Με πολυ ψαξιμο του εβαλα αλλο firmware(σπασμενο) και συνηρθε.Εχει ομως ιστορια:Ειναι μυστηριο απο το να βαλεις driver για τον υπολογιστη μεχρι να βρεις το καταλληλο firmware που ταιριαζει(τουλαχιστον στο δικο μου)
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

μπαταρια?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Δεν νομιζω να'ναι αυτο,το κινητο δεν δεχεται καμμια εντολη λες και δεν του τη δινεις

Χτες εκανα κατι αλλο,το ελυσα ολο κινητο και τροφοδοτησα τη πλακετα αυτη που βλεπεται στη φωτογραφια με τη μπαταρια του και μου αναβοσβηναν ακομα τα κουμπια,οποτε σκεφτηκα οτι κανει το ιδιο συπτωμα και με συνδεδεμενη την οθονη,ετσι λεω μηπως εχει προβλημα η οθονη και δεν τη ''βλεπει'' ο επεξεργαστης για να δωσει εντολη να προχωρησει να ανοιξει το κινητο;Λετε;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Athina

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Νικ71 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω να'ναι αυτο,το κινητο δεν δεχεται καμμια εντολη λες και δεν του τη δινεις

Χτες εκανα κατι αλλο,το ελυσα ολο κινητο και τροφοδοτησα τη πλακετα αυτη που βλεπεται στη φωτογραφια με τη μπαταρια του και μου αναβοσβηναν ακομα τα κουμπια,οποτε σκεφτηκα οτι κανει το ιδιο συπτωμα και με συνδεδεμενη την οθονη,ετσι λεω μηπως εχει προβλημα η οθονη και δεν τη ''βλεπει'' ο επεξεργαστης για να δωσει εντολη να προχωρησει να ανοιξει το κινητο;Λετε;
    Μου φαίνεται περίεργο μια ωραία πρωία να μην βλέπει ο επεξεργαστής την οθόνη ... θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που σου λέει να ψαχτείς με θέματα λογισμικού λίγο πιο διεξοδικά. Τώρα αν είσαι πεπεισμένος για harware κοιταξε πρώτα πιο απλά πράγματα για μένα όπως μήπως δεν φταίει ο επεξεργαστής κάποιο short στη φυσα της οθόνης πχ...
    Οτι λέω δεν το λέω κακοπροέραιτα, απλά δεν κατανοώ απόλυτα το συνειρμό που σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα !!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Λιγο καιρο πριν μου κανει αυτο το προβλημα ειχα παρατηρησει οταν ανοιγα το κινητο το πρωι καποιες φορες ενα στιγμιαιο τρεμουλιασμα τη στιμη που παταγα το κουμπι,δεν εδωσα σημασια και καποια μερα ''τα'παιξε''.Αν το'ξερα οτι θα γινει αυτο θα το αφηνα συνεχεια ανοιχτο
    Εν πασει περιπτωση,χτες προσπαθησα να του βαλω καποιο firmware αλλα δεν τα καταφερα και αυτο γιατι δεν εχω και πολυ εμπειρια απο προγραμματισμους και δευτερον γιατι τα αγγλικα μου ειναι ''λιγα''και οτι λεξεις δεν καταλαβαινα τις εβαζα στο google για μεταφραση και καταλαβαινεται τι σοι μεταφραση κανει το εργαλειο αυτο,μετα μπλεκεσαι περισσοτερο
    Μηπως θα μπορουσε να μου πει κανεις τη διαδικασια προγραμματισμου λιγο αναλυτικα με απλα λογια;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αλιμος

Προεπιλογή

Ξεχασα να σας πω πως μολις συνδεω το κινητο με το usb στον υπολογιστη περνει τροφοδοσια απο αυτον και αρχιζει παλι να αναβοσβηνουν τα κουμπια και νομιζω πως δεν σου δινει πλεον περιθωριο για προγραμματισμο,ασε που ο υπολογιστης δε το ''βλεπει ''το κινητο

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Dell inspirion 15-3531 δεν ανοιγει
    από JOUN στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-16, 17:33
  2. [Σταθερός Η/Υ] PC δεν ανοιγει
    από gg4a στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-14, 19:15
  3. [Σταθερός Η/Υ] δεν ανοιγει ο σταθερος
    από gsxr_k7 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8