Δοκίμασε και σε "κρύο " πρόγραμμα (να μην δουλέψει η αντίσταση) αν δεις το μοτεράκι "περδίκι" τότε υποψία στην αντίσταση.Οταν αρχιζει να ζεσταινει βγαζει το προβλημα..Δεν εχει δυναμη να γυρισει το τυμπανο και βγαζει βλαβη d 06.
Δοκίμασε και σε "κρύο " πρόγραμμα (να μην δουλέψει η αντίσταση) αν δεις το μοτεράκι "περδίκι" τότε υποψία στην αντίσταση.Οταν αρχιζει να ζεσταινει βγαζει το προβλημα..Δεν εχει δυναμη να γυρισει το τυμπανο και βγαζει βλαβη d 06.
Φιλοι σας ευχαριστω πολυ....Πριν μπω ακομη να διαβασω πρωι πρωι πηγα να μετρησω...Ολες οι πριζες ειχαν υγρασια και ειχα πτωση τασης απο εκει...Γι'αυτο και οταν αρχιζε να ζεσταινει το τερο δεν μπορουσε να δωσει και στο μοτερ και εκανε βλαβη d 06....Ειναι απο τις βλαβες που σε κανουν να ....χαζευεις μερικες φορες.....Παντως ενα μεγαλο ευχαριστω.....Να εχεις μια καλη μερα φιλε Κυριακίδη...κι εσυ φιλε diony![]()
Ναι φιλε nyannaco ηδη εχω ανοιξει και ειδα απο που ειναι η υγρασια....Βλεπεις εχω παιδια και μπορεις να φανταστεις τι κανουν!!! Καλη σου μερα και σ'ευχαριστω πολυ...
Και πολύ καλά έκανες, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αιτία του προβλήματος.
Αυτό που με ανησυχεί, και απαιτεί περαιτέρω έλεγχο για λόγους ασφαλείας, είναι γιατί δεν έπεσε το ρελέ με τόση υγρασία στις πρίζες.
Χα χα χα χα ....γιατι δεν εχω ρελε!!!!![]()
Δεν είναι για να γελάς φίλε μου. Απορώ πώς κοιμάσαι το βράδυ, ειδικά αφού έχεις και παιδιά στο σπίτι. Επιβάλλεται να βάλεις, όχι χτες, αλλά προχτές.
εχω και γω το ιδιο προβλημα ,πορει καποιος να με βοηθησει D06 ΠΩς ΑΠΟΚΤΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
FILMAN (02-04-15)