καλησπερα φιλοι μου οριστε οι φωτογραφιες![]()
καλησπερα φιλοι μου οριστε οι φωτογραφιες![]()
Αν και οι φωτογραφίες σου δεν είναι πολύ καθαρές, φαίνεται ότι στο πλακετάκι με το ολοκληρωμένο οι κολλήσεις τόσο του ολοκληρωμένου όσο και του πυκνωτη δεν είναι πολύ καλές. Ξαναπέρασέ τις και προσπάθησε να βγουν χυτές και λείες (σωρίς όμως να παραζεστάνεις και να κάψεις το ολοκληρωμένο). Λίγη σολντερίνη θα βοηθήσει.
Επίσης, μέτρα την τάση τροφοδοσίας, και δες αν φτάνει σωστά στο ολοκληρωμένο (πάνω στους ακροδέκτες του πυκνωτή).
Εμενα που δεν εχω ιδεα μπορει να μου εξηγησει καποιος στην φωτογραφια που ειναι ο ενισχυτης ?
Αν ο ενισχυτης ειναι ενα ολοκληρωμενο τοτε τα οποια 10W ειναι απισατο ονειρο εχει κατι αλλο το κυκλωμα που δεν εχουμε δει ?
Το ολοκληρωμενο ποιο ειναι το tda2822m αν ναι βγαζει 10w χωρις το μηδεν.
Υπεθεσα οτι ειναι το TDA2003, το οποιο θεωρητικα μπορει να βγαλει τα 10W στα 2Ω στον 1KHz με τροφοδοςια 14.4V, με 10% παραμορφωση. Δεν στεκομαι στα 10W, σαφως και ειναι απιαστο ονειρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nyannaco : 25-03-15 στις 10:57