βρηκα το σχεδιο ( το βαζω σε φωτο) και ψαχνωντας βρισκω την γεφυρα με το ψυγειο λαθος κολημενη στρημενη μια θεση δηλ στα ποδια εναλασομενου πηγεναναν στους πυκνωτες και η ταση ερχοταν στο +και- ( οπως εγραψα απο την αρχη ειχε παει σε μαστωρα και φενετε οτι ειναι αλαγμενη και δεν ξερω εαν ειναι η σωστη γεφηρα) ολες σχεδον τις δοκιμες τις εκανα με μια λαμπα 60W εν σειρα ( γιατι τις δουλεις τις κανω στω γκαραζ και μενω στο 2 οροφο σε πολυκατικια μου εριχνε συνεχεια την ασφαλεια επανω και επρεπε να ειναι ανθρωπος να τη σηκωση γιατι εχει και ρολα ηλεκτρικα και κινδινευα να μεινω μεσα )με το οργανο δεν μου δειχνη βραχυκυκλωμα αλλα κανη βρχυκυκλωμα διατι για μια φορα εβγαλα την λαμπα εκαι εδωσα κατευθηαν και μου εκαψε την ατισταση 2,2 Ω,οι πικνωτες οι μεγαλοι και οσους μπορεσα να μετρησω ειναι οκ εχω ξεκωληση σχεδον ολα τα τρανζιστορ αλλα τιποτα η διαφορα με πρωτα αν βοηθαει ειναι οταν ηταν λαθος η γεφυρα παντα με λαμπα η οποια αναβε δυνατα αρα βραχυκυκλωμα αλλα ο ρελε κολαγε ,,τωρα με σωστη σε πολυκωτητα η γεφυρα (την ξαναελεγξα μηπως καηκε ) παλι η λαμαπ ανβει δυνατα αλλα ο ρελε δεν κολαειβοηθατε παιδια