Τώρα μπήκα μέσα με πρόλαβες
Ψάξε στο φόρουμ ξανά έτυχε ίδια περίπτωση αν βρω Φώτο θα την ανεβάσω
Αν και νομίζω αν το βρεις σε καλή τιμή πιο καλά να βάλεις ένα καινούριο με τη φλάντζα του μαζί
Τώρα μπήκα μέσα με πρόλαβες
Ψάξε στο φόρουμ ξανά έτυχε ίδια περίπτωση αν βρω Φώτο θα την ανεβάσω
Αν και νομίζω αν το βρεις σε καλή τιμή πιο καλά να βάλεις ένα καινούριο με τη φλάντζα του μαζί
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ρε παιδιά για απαντήστε μου σε κάτι. Καθαρίζοντας την παλιά φλάντζα (και τα άλατα μαζί), νομίζω ότι σε κάποια σημεία έχει κόλλα. Είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσω φλαντζόκολλα κατά την τοποθέτηση της καινούριας φλάντζας ???
καλά κάνεις και βάζεις καινούρια φλάντζα , η κόλλα μπορεί να σου καλύψει μία διαρροή από μία μικρή ατέλεια της παλιάς φωλιάς του μπόιλερ , αν το κενό είναι μεγάλο , υπάρχει πιθανότητα να έχεις διαρροή
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Λύστε ακόμα μια απορία. Στην "πατέντα" που έκανα, πρόσθεσα λίγη Loctite (δεν θυμάμαι ποιο νούμερο ακριβώς αλλά κάνει σίγουρα για υψηλές θερμοκρασίες) για να επιτύχω σταθεροποίηση και στεγάνωση. Όμως τρεις μέρες αργότερα, δεν δείχνει να έχει στεγνώσει. Είναι φυσιολογικό αυτό ??? Εφόσον ναι, πόσος χρόνος περίπου απαιτείται για το στέγνωμα ???