ΝΑΙ εχω βρει πολα ups απο καδους ανακυκλωσης καδυο δυλαση που μολις αλαξα την ασφ. λαλησαν παραπερα μπορει ναειναι καμενη καμια διοδος κανενα τρανζιστορ η και ρελε να μην κλεινει σωστα δεν ξερω δεν ειμαι ηλεκτρονικος μην το πεταξεις κρατα το.
ΝΑΙ εχω βρει πολα ups απο καδους ανακυκλωσης καδυο δυλαση που μολις αλαξα την ασφ. λαλησαν παραπερα μπορει ναειναι καμενη καμια διοδος κανενα τρανζιστορ η και ρελε να μην κλεινει σωστα δεν ξερω δεν ειμαι ηλεκτρονικος μην το πεταξεις κρατα το.
Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το ups κάνοντας δοκιμές και το πρόβλημα είναι σε κάτι πάνω στην πλακέτα που φαίνεται στις φωτογραφίες. Βλέπει κανείς κάτι στις φωτογραφίες που να δείχνει ότι έχει πρόβλημα;
K αυτά τα κοκκινάκια στην πρώτη φωτό ασφάλειες είναι όπως γράφει στην πλακέτα. Τσεκάρισε με πολυμετράκι. Κ ο c11 (κίτρινος δίπλα στο cn05) εχει μια μαυρίλα από επάνω. Ίσως είναι βρωμιά ίσως όχι. Κ οι 2 ίδιες όρθιες αντιστάσεις (μια μπροστά και μια πιο πίσω στην ίδια φωτό) ως ασφαλειοαντιστάσεις λογικά λειτουργούν. Εγώ από αυτά θα άρχιζα χωρίς να γνωρίζω πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 08-06-15 στις 18:51
φιλε μου σου το ειπα και παραπανω. δεν αξιζει να ασχοληθεις με αυτο το μηχανημα. παρε ενα νεο.
Δεν χρειάζομαι καινούργιο ups αφού έχω άλλο ένα ίδιο με αυτό και κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Απλά το κρατάω για ανταλλακτικά σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι το "καλό" ups και εδώ κοιτάζω να βρω μήπως έχει κάποια απλή βλάβη που να μπορώ να την φτιάξω(εξ' άλλου νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει το παρόν site).
φιλε Γιωργο καλημερα αν και δεν ειμαι ηλεκτρονικος, σου λεω το οτι δουλευει απο την μπαταρια ειναι ενα βημα, τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεξεις-ελενξεις-δεις-μετρησει-προσεκτηκα με ενα πολυμετρο αν ερχετε ρευμα και σε ποιο σημειο σταματαει ειμαι σιγουρος οτι φταει καποιο ρελε ισως και το αρχικο μετα την πορτοκαλη φακη-βαριστορ μετρα με προσοχη τις τασεις και θα δεις που παει και που σταματαει και ισος βγαλεις ακρη καλη τυχη.
FILMAN (10-06-15)