ειναι τοσο φθηνο το μηχανημα σου που χωρις δευτερη σκεψη θα κοιταζα να αγορασω ενα ανωτερης κατηγοριας. και εαν παρεις νεες μπαταριες και διαπιστωσεις παλι προβλημα τι θα κανεις? θα ριχνεις χρηματα σε ενα χαλασμενο μηχανημα?
ειναι τοσο φθηνο το μηχανημα σου που χωρις δευτερη σκεψη θα κοιταζα να αγορασω ενα ανωτερης κατηγοριας. και εαν παρεις νεες μπαταριες και διαπιστωσεις παλι προβλημα τι θα κανεις? θα ριχνεις χρηματα σε ενα χαλασμενο μηχανημα?
καινουρια μπαταρια γιατι 1 παιρνει 2ρον το καλοδιο του ρευματος που καταληγε στο θυλικο αποσπομενο φις εκει εχει και εκει 1 ασφαλεια 2 συγκεκριμενα 1 κανονικη και 1 εφεδρικη αυτα 3τον μετα απο ολα αυτα κοιταμε αν πηγαινει ρευμα στην εισοδο αλα μαλον η αιτια ειναι ασφαλεια καλη τυχη.
Πρώτα απ΄ όλα επειδή δεν το διευκρίνισα, να πω ότι με καινούργια μπαταρία μου κάνει αυτό που περιγράφω(τουλάχιστον δεν πήγε χαμένη η μπαταρία επειδή έχω ένα δεύτερο ολόιδιο ups το οποίο και χρησιμοποιώ). Με την χαλασμένη μπαταρία άναβε κόκκινο λαμπάκι και αν θυμάμαι καλά, μετά από κάποιες μέρες δεν άναβε καθόλου.
Νεκτάριε νομίζω ότι λες για τις ασφάλειες που περιγράφω στο πρώτο post με τα ακόλουθα λόγια "την αφαιρούμενη ασφάλεια στο πίσω μέρος κάτω από τις πρίζες". Αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία δεν εννοείς;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη grepms : 18-03-15 στις 03:52
ΝΑΙ εχω βρει πολα ups απο καδους ανακυκλωσης καδυο δυλαση που μολις αλαξα την ασφ. λαλησαν παραπερα μπορει ναειναι καμενη καμια διοδος κανενα τρανζιστορ η και ρελε να μην κλεινει σωστα δεν ξερω δεν ειμαι ηλεκτρονικος μην το πεταξεις κρατα το.
Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με το ups κάνοντας δοκιμές και το πρόβλημα είναι σε κάτι πάνω στην πλακέτα που φαίνεται στις φωτογραφίες. Βλέπει κανείς κάτι στις φωτογραφίες που να δείχνει ότι έχει πρόβλημα;
K αυτά τα κοκκινάκια στην πρώτη φωτό ασφάλειες είναι όπως γράφει στην πλακέτα. Τσεκάρισε με πολυμετράκι. Κ ο c11 (κίτρινος δίπλα στο cn05) εχει μια μαυρίλα από επάνω. Ίσως είναι βρωμιά ίσως όχι. Κ οι 2 ίδιες όρθιες αντιστάσεις (μια μπροστά και μια πιο πίσω στην ίδια φωτό) ως ασφαλειοαντιστάσεις λογικά λειτουργούν. Εγώ από αυτά θα άρχιζα χωρίς να γνωρίζω πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 08-06-15 στις 17:51