Τον θερμοστάτη στην πλάκα του σίδερου ανέβασε τον στην θερμοκρασία , να ζεσταθεί και η πλάκα καλά . Ο ατμός από το μπόιλερ μπορεί να έρχεται και με λίγο νερό αλλά αν δεν καίει καλά η πλάκα θα σου βγάζει και λίγα νερά ή είναι κρύα νερά που υπάρχουν μέσα στο κύκλωμα στις σωληνώσεις από την προηγούμενη χρήση.Μετά από κάποια ώρα, λειτουργεί κανονικά.
Εύρηκα κύριοι. Μόλις πήρα το boiler στα χέρια μου, άκουγα μέσα κάτι μεταλλικό να περιφέρεται. Αναγκάστηκα να λύσω το boiler στα δύο, και μετά εκπλήξεως είδα το παρακάτω σωληνάκι
σπασμένο (αγνοώ το πως έγινε). Επομένως πάω ή για πατέντα "επανακόλλησης", ή για αγορά καινούριου ...
kaigamo (08-07-17)
Τώρα μπήκα μέσα με πρόλαβες
Ψάξε στο φόρουμ ξανά έτυχε ίδια περίπτωση αν βρω Φώτο θα την ανεβάσω
Αν και νομίζω αν το βρεις σε καλή τιμή πιο καλά να βάλεις ένα καινούριο με τη φλάντζα του μαζί
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ρε παιδιά για απαντήστε μου σε κάτι. Καθαρίζοντας την παλιά φλάντζα (και τα άλατα μαζί), νομίζω ότι σε κάποια σημεία έχει κόλλα. Είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσω φλαντζόκολλα κατά την τοποθέτηση της καινούριας φλάντζας ???
καλά κάνεις και βάζεις καινούρια φλάντζα , η κόλλα μπορεί να σου καλύψει μία διαρροή από μία μικρή ατέλεια της παλιάς φωλιάς του μπόιλερ , αν το κενό είναι μεγάλο , υπάρχει πιθανότητα να έχεις διαρροή
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!