Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Χάρη οπως το ειπες τοποθετώ το bga επειτα απο πολυ καλο καθαρισμο το βλεπω οτι λιώνουν οι κολλήσεις μια χαρα αλλα δυστυχως το motherboard συνεχίζει να ανάβει χωρις εικόνα. Βέβαια παίζει να ειμαι και γκαντέμης και να εχω πέσει στην περίπτωση να εχει και αλλο πρόβλημα αλλα τι στο καλό και στα δύο?
Bga αγοραζω ετοιμο με μπιλιες γιατι δεν εχω αγορασει ακομα bga holder και μπίλιες οποτε δεν ξερω ο κινεζος τι στέλνει παντως οταν μου ηρθανε ητανε μια χαρα οι μπιλιες απο κατω.Τα εχω δει τα elstein αλλα τα ειδα μετα και το εχω παραγγείλει ηδη το βαζω και βλέπουμε.
Κωνσταντινε τον προθερμαντηρα τον εχω στα σκαριά περιμενω κατι υλικα ακομα και ξεκιναω την κατασκευη του μαζι με βαση για στηριξη των mobo.οποτε θα κανω λιγο υπομονη.Επισης δεν ξερω ο Κινέζος αν ειχε βαλει leaded balls η οχι εγω χρησιμοποιησα ενα γενικο profile με 160 κατω και 250-270 βαθμους φανηκε να καθεται το bga καλα αλλα δυστυχως δεν επαιξε καμια mobo.Ισως αργησε να μου πιασει της θερμοκρασίες και τα έφτυσε το bga δεν μπορω να σκεφτώ κατι αλλο.Γιαυτο ρωτησα στην αρχη του post μηπως το nozzle δεν ειναι σωστο και εχω απωλειες .Κριμα ρε γαμωτο γιατι πηγαν χαμενα δυο bga.

Απάντηση με παράθεση