Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι κι εγώ ένας που αγόρασε το S8Q και ήταν πολύ ωραίο μέχρι που η ενός έτους κόρη μου άρχισε να το πετάει με αποτέλεσμα να σπάσει το digitizer. Διαβάζοντας το forum παράγγειλα το digitizer με τον κωδικό που λέτε παραπάνω, μιας και η ΖΤΕ εδώ και 6 μήνες μου λέει ότι δεν το έχει σαν ανταλλακτικό. Είπα να το αλλάξω μόνος μου αλλά δεν κατάφερα ούτε καν να ανοίξω το tablet στα δύο, οπότε αποφάσισα να το πάω στο Γερμανό και να ζητήσω να μου το αλλάξουν. Εκεί ένας ευγενέστατος νεαρός μου είπε ότι δε μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχουν τα σωστά εργαλεία και ότι πρέπει να το στείλουν στη ΖΤΕ. Όταν του εξήγησα ότι δεν έχουν ανταλλακτικό και του ζήτησα να στείλει μαζί αυτό που είχα αγοράσει μου είπε ότι δε μπορούσε να το κάνει (για αδιευκρίνιστο λόγο). Παρ'όλα αυτά μου είπε ότι θα κοστίσει 9€ μεταφορικά να πάει το tablet στη ZTE να το κοιτάξουν και ότι δε θα προχωρούσαν στην επισκευή χωρίς την πρότερη έγκρισή μου. Μου εξήγησε παράλληλα ότι 3 στις 4 φορές που το έχουν κάνει αυτό, λόγω έλλειψης ανταλλακτικού, η ΖΤΕ κάνει αντικατάσταση ολόκληρου του tablet χωρίς καμία χρέωση. Προχθές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι και στη δική μου περίπτωση αυτό θα γίνει!!!!!! Χθες του πήγα κουτιά, φορτιστές κλπ κλπ και τώρα περιμένω εντός των ημερών να με πάρουν τηλέφωνο για να παραλάβω άλλο tablet. Όταν αυτό τελειώσει θα ξαναμπώ να ενημερώσω για το τι tablet μου έδωσαν.
Γράφω όλα αυτά γιατί αν τα είχα διαβάσει κάπου δε θα ήμουν τώρα 3 μήνες χωρίς tablet και ελπίζω κάποιος να βοηθηθεί. Επίσης αν κάποιος το χρειάζεται, έχω το ανταλλακτικό digitizer που είχα παραγγείλει από το εξωτερικό και μου κόστισε 15€.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου tablet....