Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σάκης
    Περιοχή
    Μαρούσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το σωληνάκι που έσπασε άνοιξε λίγο παραπάνω την τρύπα (στο πλαστικό) . και βρες έναν χαλκοσωλήνα που να μπαίνει ακριβώς στο λαστιχένιο σωληνάκι , κάψε τον χαλκοσωλήνα με κάποιο καμινέτο και βούτα το σιγά σιγά μέσα (στο πλαστικό ) μέχρι να σφίξει και όταν κρυώσει (βάλε και κόλλα γύρω γύρω)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefos1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εδω να σου προτείνω http://www.marinastores.gr/product.p...90&category=79
    η αυτο http://www.smart-cover.gr/rakor-synd...tem-p-430.html
    νομίζω ειναι σωστότερη λύση
    Στέφανε ευχαριστώ για την ιδέα, τελικά αποδείχτηκε χρήσιμη.

Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου σίγουρος ποια είναι η καλύτερη λύση. Ψάχνοντας σε καταστήματα υδραυλικών/σιδερικών στην περιοχή δεν βρήκα τίποτα σε τόσο λεπτό χαλκοσωλήνα ούτε και κάτι που να θυμίζει αυτό που προτείνει ο Στέφανος. Προφανώς έψαχνα σε λάθος καταστήματα. Και δεν είχα και πολύ χρόνο να παραγγείλω online.

Τελικά, άνοιξα λίγο περισσότερο την τρύπα με τρυπάνι, το πλαστικό είναι αρκετά χοντρό και σκληρό. Χρησιμοποίησα το μόνο πράγμα που είχα διαθέσιμο και έμοιαζε με αυτό που πρότεινε ο Στέφανος. Είναι από ένα ποτιστικό Gardena και φαντάζομαι ότι δεν είναι κατάλληλο για υψηλές θερμοκρασίες αλλά ίσως κάνει τη δουλειά. Το εξάρτημα είναι μάλλον αυτό εδώ και πέρασα με το χέρι ένα τρυπάνι από το εσωτερικό του για να καθαρίσει ο μηχανισμός που έχει.

Παρακάτω φαίνεται η τελική μορφή. Χρησιμοποίησα μια κόλλα Pattex SP101 που βρήκα ρωτώντας στο Praktiker, τη μικρή συσκευασία στο σωληνάριο. Ούτε για αυτή είμαι σίγουρος ότι αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά φαίνεται καλή γενικά. Βλέποντας τώρα την εικόνα μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλω περισσότερη κόλλα.

Το θετικό είναι ότι στο σημείο που βρίσκεται μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα με κάτι άλλο, αν υπάρχει πρόβλημα.

Θα δούμε στην πορεία πως θα πάει. Για την ώρα έχω τελειώσει τη συναρμολόγηση του πλυντηρίου και δεν έχει περισσέψει τίποτα , θα δούμε αύριο αν πλένει κιόλας και τι προβλήματα μπορεί να βγουν.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες για τα ρουλεμάν και τη συναρμολόγηση. Μου πήρε χρόνο αλλά τελικά δεν υπήρχε κάτι πολύ παράξενο στην όλη διαδικασία.

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια μέχρι τώρα!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mirage : 16-02-15 στις 10:06

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Siwamat XLS 1441 (πλυντήριο ρούχων)
    από dvavoul στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-20, 11:45
  2. [Siemens] Siemens Siwamat XLS 1441 (πλυντήριο ρούχων)
    από dvavoul στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-18, 11:31
  3. [Pitsos] Αλλαγή ρουλεμάν κάδου σε Pitsos Vario 2500
    από vismak στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-15, 02:14
  4. [Brandt] Αλλαγή Υποδοχέα Ρουλεμάν Πλυντηρίου Ρούχων
    από παρις στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-14, 22:57
  5. Πλυντήριο Siemens Siwamat 230