ξεκουμπωσα το κοκκινο και το ασπρο βισμα που κουμπωνει πανω στην πλακετα του διακοπτη μπας και αλαξει κατι ...τιποτα (το εκανα πριν μου γραψεις οτι μπορει να υπαρχει προβλημα)
ξεκουμπωσα το κοκκινο και το ασπρο βισμα που κουμπωνει πανω στην πλακετα του διακοπτη μπας και αλαξει κατι ...τιποτα (το εκανα πριν μου γραψεις οτι μπορει να υπαρχει προβλημα)
εδώ δείχνει για τροφοδοτικό , ίσως από εδώ να ξεκινούσες ,και πάλι γράφω ότι κάνεις βάζε σημάδια και πολύ προσοχή τόσο για τη δική σου ασφάλεια και για το ότι αν κάπου κάνεις βραχυκύκλωμα καλωδίου ή πλακέτας με τη γείωση μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά
![]()
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Η αντισταση στην εισοδο του τροφοδοτικου καηκε !Για ποιο λογο μια τοσο μεγαλη αντισταση να καηκε τι αλλο να ψαξω?
αν είναι βέβαιο ότι είναι καμένη σίγουρα θέλουν έλεγχο οι δίοδοι και οι οι πυκνωτές ,θα σου πουν περισσότερα και κάποιοι πιο αρμόδιοι με τα ηλεκτρονικά
πρέπει να βγάζει σε κάποια σημεία 12V DC νομίζω αλλά έχει και άλλα εξαρτήματα για να κάνει μόνο αυτό που γράφω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 15-02-15 στις 17:58
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ισως με γελάει η γωνία της φωτογραφίας, αλλά αυτός ο πυκνωτής δεν είναι φουσκωμένος;
καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια .
με την αλαγη της αντίστασης εγινε η δουλεια ολα κομπλε . Τον λογο δεν γνωριζω που ειχε καεί αλλά ο χρονος θα δειξει ποσο θα αντέξει . Οσο αφορα τους δυο πυκνωτές ο ενας εχει φουσκώσει πολυ λιγο απειροελάχιστα θα ελεγα και τον αφησα εως εχει. Εαν επαναληφθεί η βλάβη ,θα βοηθησει κ ενας φιλος να αλλαχτεί και αυτος .