Δεν πειράζει, εσύ έδειξες και τα άκρα του πηνίου του ρελέ πράγμα που εγώ δεν έκανα!
Δεν πειράζει, εσύ έδειξες και τα άκρα του πηνίου του ρελέ πράγμα που εγώ δεν έκανα!
σε παραδέχομαι για την υπομονή σου και τις γνώσεις σου πάνω από όλα , όντως έχεις κάνει πλήρη ανάλυση , μπράβο και πάλι
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις εξηγήσεις. Έχετε δίκιο, ακούγονται κινέζικα. Αλλά είναι λόγω απειρείας και διαφορετικού γνωστικού αντικειμένου. Που θα μου πάνε όμως. Σιγά σιγά. Μόλις ολοκληρώσω την επισκευή θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.![]()
tdf (03-02-15)
Σιγά ρε παιδιά, απλό είναι!
Καθαρισμός
Κόλληση. Με το μάτι μια χαρά μου φαίνεται.
Και επιτυχής δοκιμή. Ελπίζω να αντέξει και το ρεύμα της εστίας που είναι πολύ μεγαλύτερο του πορτατίφ.
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Πρώτη φορά καταπιάνομαι με ηλεκτρονικά, οπότε συγχωρείστε μου τυχόν λάθη. Απ' ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα και λίιιιγο ψάξιμο η συγκεκριμένη πλακέτα ουσιαστικά είναι ένα ρελέ και ένα υποτυπώδες τροφοδοτικό 24VDC τα οποία πρέπει να τα παίρνω στα άκρα της διόδου zener.
Σωστά;;;;;![]()