αφου εχεις τις hi εξοδους. μην χρησιμοποιεις τις αλλες. τωρα για να επισκευασεις τις αλλες πρεπει να επεμβεις εσωτερικα. το επιπεδο των τεχνικων γνωσεων σου ποιο ειναι?
αφου εχεις τις hi εξοδους. μην χρησιμοποιεις τις αλλες. τωρα για να επισκευασεις τις αλλες πρεπει να επεμβεις εσωτερικα. το επιπεδο των τεχνικων γνωσεων σου ποιο ειναι?
ξέρω κάποια πραγματα...να μετράω πυκνωτές,αντιστάσεις....
οπτικά δεν βλέπω κάτι,υπάρχει περιπτωση να εχει φτασει η ζημια μεχρι το ολοκληρωμενο εξοδου? ή να ψαξω πρωτα πυκνωτες?
Την ώρα που έγινε διακοπή ρεύματος το μηχάνημα ήταν σε κατάσταση standby ή λειτουργούσε;
Θα σου πρότεινα, (εφόσον οι γνώσεις και οι εμπειρία σου είναι αρκετές για να το κάνεις ), να κατεβάσεις το σχηματικό και να ελέγξεις αν οι διάφορες τάσεις τροφοδοσίας είναι σωστές.
Υπάρχει και ένα μικρό πλακετάκι με σταθεροποιητές τάσεων, έλεγξε και τις τάσεις αυτές.
Δεν νομίζω να έφτασε η ζημιά στο ολοκληρωμένο εξόδου. Δεν μπορώ βέβαια να το αποκλείσω και 100%, θεωρώ όμως πολύ μικρές τις πιθανότητες , ειδικά αν ήταν σε κατάσταση standby το μηχάνημα κατά την διακοπή του ρεύματος .
Ποια ασφάλεια άλλαξες την F2 ή την F1;
Υπάρχουν και άλλες ασφάλειες (ασφαλειοαντιστάσεις) πέρα από αυτές τις δύο (π.χ. R791, R792, R793 k.o.k.) που καλό είναι να ελεγχθούν (ίσως έχουν αλλάξει τιμή).
Ξεκίνησε με αυτά και συνεχίζουμε.
Χρειάζεται προσοχή, επειδή υπάρχουν σημεία που έχουν υψηλή τάση.
Μάλλον stand by ηταν.Αλλαξα την F1 Ασφάλεια.Έχω κατεβάσει το σχηματικό.Θα ξεκινήσω με ασφαλειοαντιστάσεις και σταθεροποιητές τάσεων
και βλέπουμε.....
εγω θα το ξανατονισω. αν οι γνωσεις σου δεν ειναι επαρκεις προσεχε. θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο. απευθυνσου σε καποιον πιο ειδικο.