Αγαπητοί φίλοι επειδή είχα κι εγώ πρόβλημα με το συγκεκριμένο ψυγείο ,ανακάλυψα ότι έχει πρόβλημα με τους σένσορες της συντήρησης. Τους άλλαξα πρόσφατα για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια. Υπάρχει ένα pdf με το κιτ επισκευής της Liebherr καθώς και τους κωδικούς βλάβης ,test mode και άλλα.Όποιος ενδιαφέρεται να του το στείλω.
Papas00zas (15-07-17)
[QUOTE=takir1;588408]Αγαπητοί φίλοι επειδή είχα κι εγώ πρόβλημα με το συγκεκριμένο ψυγείο ,ανακάλυψα ότι έχει πρόβλημα με τους σένσορες της συντήρησης. Τους άλλαξα πρόσφατα για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια. Υπάρχει ένα pdf με το κιτ επισκευής της Liebherr καθώς και τους κωδικούς βλάβης ,test mode και άλλα.Όποιος ενδιαφέρεται να του το στείλω.
Επειδή το αρχείο είναι μεγάλο δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ. Δώστε ε-μαι λ να σάς το στείλω
palamidi13@gmail.com αν μπορεις στειλε μου το manual.
ευχαριστω
ΑΝ θελεις το στελνεις και σε εμενα εχω το ιδιο ψυγειο μου εκανε καποια προβληματα τελευτεα στο kolosatrov@hotmail.com σε ευχαριστω αν τελικα το στειλης με σωζεις και παλι ευχαριστω
[QUOTE=takir1;588440]Καλησπερα φιλε, αν μπορεις στειλε το αρχειο και εδω
vforvladit@gmail.com
Εν τω μεταξυ, εχω το σφαλμα οπου αναβοσβηνουν οι ενδειξεις θερμοκρασιας 9 κ 5 με παραλληλο "σφυριγμα" του buzzer.
Απο οτι διαβασα ειναι αισθητηριο εβαπορετας, εσενα αναβοσβηνε ο ιδιος κωδικος σφαλματος;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
τακη καλημερα αν εχεις την καλοσυνη θα τοστειλεις και σε μενα το email ειναι agaliotisteo@yahoo.gr ευχαριστω!!!!!!!!!!
σε ευχαριστω ελυσα το προβλημα
takir1 (27-07-17)
Τάκη καλησπέρα. Επειδή και το δικό μου το Liebherr παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, σου είναι εύκολο να μου στείλεις το pdf αρχείο στο kvaroglou@yahoo.gr? Σ' ευχαριστώ!!!
Τάκη καλημέρα. Επειδή και το δικό μου το Liebherr παρουσιάζει σχεδόν ίδια πρόβληματα-εχω ανοιξει θεμα προ ετων με μικρες βελτιωσεις απλα τωρα τελευταια μου κανει νουμερα και πρεπει να ξανασχοληθω ή να το αντικαταστησω, σου είναι εύκολο να μου στείλεις το pdf αρχείο στο tsiki76@hotmail.com ?
Σ ευχαριστω εκ των προτέρων!