Τι να δεις? (εξωτερικά για διαρροή?) οι εξωτερικές διαρροές είναι πλήρως ανύπαρκτες .. οι συχνότερες διαρροές είναι εσωτερικά στα στοιχεία ψύξης ή και σε αυτές τις σωληνώσεις που βρίσκονται μέσα στα τοιχώματα / μόνωση .
Για να καταλάβεις για τι είδους διαρροή μιλάμε (με το ειδικό ανιχνευτικό μηχάνημα που υπάρχει) αυτά είναι ικανά να ανιχνεύσουν διαρροές 2 γραμμαρίων / ανά έτος (αν κατάλαβες την διαφορά του νούμερου που σου είπα σε σύγκριση με το μάτι σου).
Αυτό δεν έγινε "ξαφνικά" (η διαρροή ) αλλά μάλλον ξεκίνησε δειλά δειλά εδώ και πολύ καιρό και δεν το αντιλήφθηκες (μέχρι που ο θερμοστάτης έφτασε στα ανώτερα όρια τον +7 π.χ. βαθμών που είναι οριακά για να κόψει ) και πλέον τώρα που είσαι στους +8 φυσικά ο θερμοστάτης δεν θα κόψει .
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γιατί σου λείπουν πολλά μέσα για την περίπτωση αυτή.μπορεις να με βοηθησεις τι πρεπει να κανω εγω?
πιανουν τα χερια μου !