Τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν. Αφού κλείστηκε το ραντεβού ας το βάλουν πάγκο να το ψαχουλέψουν.
Τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν. Αφού κλείστηκε το ραντεβού ας το βάλουν πάγκο να το ψαχουλέψουν.
Εχω και εγώ πρόβλημα με την αυτήν την οθόνη η οποία μετα απο 1 sec μαυριζει, την άνοιξα και διαπίστωσα πως οι δυο κάτω ccfl ειναι νεκρές, η ερώτηση μου είναι πως υπάρχει καποιο σύστημα προστασίας και σταματάει να στέλνει τάση σε ολες της CCFL (της χαλασμένες της εχω αποσυνδεμένες)
καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας για μια οθονη
Syncmaster T220hd εκει που δουλευε εγινε η οθονη ασπρη και δε δειχνει τιποτα τιποτα τι μπορει να φταιει??
Καλημέρα,
εχω και εγώ μια Samsung T220, στην οποία τρεμοπαίζει η φωτεινότητα της εικόνας. Ψάχνοντας στο youtube είδα οτι αλλάζουν τους πυκνωτές στην πλακέτα του τροφοδοτικού. Το έκανα άλλαξα όλους (10) εκτός τον πολυ μεγάλο και εκείνα τα μπλέ μικρά (κεραμικοί πυκνωτές;. Το πρόβλημα παραμένει και δεν ξέρω τι άλλο να αλλάξω. Το έχει πάθει κανείς ; ;
Άλλαξε και τους κεραμικούς γιατί το έχω πετύχει σε LG να κάνει συνεχόμενα επανεκκίνηση το τροφοδοτικό.Ο μεγάλος γενικά δύσκολα να έχει πρόβλημα διότι δουλεύει με συχνότητα δικτύου και όχι με το υψίσυχνο ρεύμα των τροφοδοτικών αυτών.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!