Χμμμ,μπορείς να βγάλεις αλες 2 φώτο κοντινές,μια το σημείο που είναι η πυκνωτές εκεί που είναι τα μαύρα καλώδια, και άλλη εκεί που είναι το αλουμίνιο έχει κάποιες μαυρίλες.
Χμμμ,μπορείς να βγάλεις αλες 2 φώτο κοντινές,μια το σημείο που είναι η πυκνωτές εκεί που είναι τα μαύρα καλώδια, και άλλη εκεί που είναι το αλουμίνιο έχει κάποιες μαυρίλες.
Πρέπει να μετρηθούν οι πυκνωτές δεν είσαι τυχερή να φανεί αμέσως το πρόβλημα.
χμ, δηλαδη δεν τον αποφευγω τον τεχνικο?
Λίζα, δύστυχος εγώ δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα το περίεργο από τα φώτο, εγώ θα σου πρωτινά να την μαζέψεις πάλι και να την δει κάποιος έμπειρος,πρώτα πρέπει να μετρηθούν η τάσης,εάν είναι σωστές τότε πρέπει να είναι θέμα inverter (αυτά τα 2 με σύρματα).Άλλα βεβαία ας δούμε τη να μας πούνε και η πιο έμπειρη....Εγώ ,πολύ ευχαρίστως θα εφτιαζα ,αλλά είμαι Κρήτη.
σ'ευχαριστω, μαλλον βιαστηκα γιατι ειδα αρκετες περιπτωσεις με παρομοιο προβλημα κ ολοι αναφερονταν σε αλλαγη των πυκνωτων, θα την αφησω καμια μερα ακομη μηπως κ δει κανεις τπτ αλλο κ θα την ξανασυναρμολογησω
σ'ευχαριστω πολυ, μου πεφτει λιγο μακρια ο κορυδαλλος αλλα θα με εξυπηρετουσες ιδιαιτερα, θα σου στειλω μνμ μηπως κ τα καταφερω εκει κατα το σκ
1. είπες ότι μετά το Power ON ανάβει για λίγα δεύτερα μετά σβήνει και πάει σε stand by
2. δεν γίνεται μαύρη αλλά έχει εικόνα πολύ σκοτεινή
αν ισχύει μόνο το πρώτο τότε με αλλαγή των πυκνωτών το πιο πιθανό είναι να φτιάξει
7 πυκνωτές είναι αρκετά φτηνοί για να τους αντικαταστήσεις όλους
αν ισχύει το δεύτερο θέλει πιο πολύπλοκη αντιμετώπιση που ίσως δεν θα μπορείς να την κάνεις μόνη σου