μαλιστα, σαφεστατος λοιπον. μακαρι να ειναι ετσι, να ειναι χαλασμενοι οι πικνωτες παρολου που η εξωτερικη τους εμφανιση ειναι οκ.
και οταν λαμε αλλαγη στους πικνωτες μιλαμε για τα μεγαλα "βαρελακια" η και τα μικρα που ειναι "ξαπλα" στην πλακετα ?
μαλιστα, σαφεστατος λοιπον. μακαρι να ειναι ετσι, να ειναι χαλασμενοι οι πικνωτες παρολου που η εξωτερικη τους εμφανιση ειναι οκ.
και οταν λαμε αλλαγη στους πικνωτες μιλαμε για τα μεγαλα "βαρελακια" η και τα μικρα που ειναι "ξαπλα" στην πλακετα ?
Ο χαλασμένος πυκνωτής φαίνονταν σαν καινούριος πριν την αλλαγή. Αυτός που εγώ άλλαξα είναι μόνο ο μεγάλος 470mf 16v με κόστος αγοράς 0,20 ευρώ, είναι 17 ημέρες από την αλλαγή και το ψυγείο δουλεύει άψογα.
σε ευχαριστω για την απαντηση.
εμενα η πλακετα εχει δυο μεγαλους. θα τους αλλαξω και τους 2 και ελπιζω να ειμαι μεσα.
Μολις αγόρασα τους πυκνωτές από ένα γνωστό στο Γαλάτσι. 0,20ε ή 20 λεπτά. ΜΟυ είπε ότι οι πυκνωτές της ELVA έχουν καταργηθεί λόγω του ότι είναι παλαιού τύπου
και μπορεί να έχουν χάσει τη χωρητικότητά τους αλλά να μη φαίνεται.
Για τ α πρώτα 100 λεπτά φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά
αδελφε τους εβαλες κιολας !!!!
μπραβο σου, εγω μολις μπηκα και θα το κανω αμεσως μετα. εγω τους πικνωτες τους πηρα 0,30€ το εναν απο το κατουμα στο κεντρο !!!
ας πανε ολα καλα και με εμενα και δεν πηραζει που πληρωσα παραπανω
Πες μου κατι, τους πυκνωτές τους εβαλες με συγκεκριμενη φορά, κοιταξες δηλαδη το + και το -. σωστα ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geioannou : 07-01-15 στις 16:36
θα τους τοποθετήσεις όπως ήτανε οι παλιοί ΠΡΟΣΟΧΗ έχουν πολικότητα αν δεν έχεις βάλει σημάδια πριν τους ξηλώσεις , μην προχωρήσεις
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
ευτυχως ειχα βγαλει σχετικη φωτο πριν τους ξεκωλησω. μου εκανε και εντυπωση οτι οι καινούριοι ειχαν διαφορετικο μηκος στο ποδαρακι + και - οποτε και ρωτησα τον πωλητη και μου εξηγησε. ειδα και μετα στην πλακετα που ειχε + και -. το εχω και δουλευει 15 λεπτα τωρα. το alarm ειναι αναμένω λογο του οτι δεν εχει πιασει ακομα την θερμακρασια που ειναι ρυθμισμένο ?
παιδιά έχω το ίδιο προβλημα ( στο ΠΙΤΣΟΣ με την βοήθεια σας το έφτιαξα ) σε ένα bosch KGU44 αν αλλάξω τον πυκνωτή θα λυθεί το πρόβλημα ευχαριστώ
Θα λυθεί αν αλλάξεις το εξάρτημα που έχει πρόβλημα. Αν αλλάξεις άλλο εξάρτημα που είναι ήδη εντάξει, όχι, δεν θα φτιάξει. Μια φωτο της πλακέτας;
mioan (31-10-16)