εχω κι εγώ ψυγειο Bosch (δηλαδη σα να λεμε Pitsos) και εχω συνέχεια αυτό το προβλημα καθε 6-8 μήνες και σχεδόν καθε 10-30 μέρες στις πολλές ζέστες το καλοκαίρι.... το πρόβλημα ειναι από όταν το αγόρασα πριν 5-6 χρόνια οπου είχα δηλώσει βλάβη εντος εγγυησης και το service ειπε οτι εφταιγε η τοποθετηση και μου έκαναν χάρη που δεν μου έπερναν χρήματα και το έβαλαν με ελαφρά κλήση προς τα πίσω μετά από 10-20 μέρες το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε και τότε το άνοιξαν και άρχισαν να μου λένε αν το άνοιξα και αφαίρεσα από την κατάψυξη δύο κοματάκια φελιζολ.... που φυσικά δεν θα το άνοιγα ποτε εντος εγγύησης.... και πρόσθεσαν δύο κοματάκια φελιζολ.... φυσικά το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε και είναι θέμα χρόνου να το πάρω απόφαση και να πετάξω το ψυγείο! και φυσικά ποτέ ξανά No frost ποτε ξανα Bosch και τις συγγενικές του μάρκες.... (Δεν ξέρω αν φταίει ο σχεδιασμός ή το επίσημο service στον τόπο μου σημασία για μένα έχει το αποτέλεσμα οτι ποτέ δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα....)

Να σημειωθεί οτι το ψυγείο ακούγεται να κανει την απόψυξη του (σπάσιμο πάγων) ως που κάποια στιγμη βουλώνουν οι αεραγωγοι και τέλος.... επίσης η κατάψηξη είναι ρυθμισμένη στους -18 και η συντήρηση στο 3 - 4