Τελικά όντως με το άνοιγμα του πλαϊνού καπακιού ... "ανακαλύφθηκαν" λίγα νερά στην βάση.
Καθάρισά με ζεστό ξύδι και σόδα το ρόζ σύστημα
εδώ ένα βίντεο που δείχνει τον καθαρισμό του φλοτέρ (είναι από άλλο μοντέλο βέβαια αλλά θα βοηθήσει ίσως άλλους άπειρους σαν εμένα
στον καθαρισμό https://www.youtube.com/watch?v=DE7oYA5l3EQ
και πως βίντεο για το πως λειτουργεί το όλο σύστημα https://www.youtube.com/watch?v=DE7oYA5l3EQ
Αλλά έχω και ένα ακόμη πρόβλημα
Στην φωτογραφία που επισυνάπτω (παλιά φωτογραφία όχι φρέσκια)
έχω βάλει με χοντρό μπλε βέλος (από τη δεύτερη μεταλλική βέργα και πάνω) το σημείο όπου, όπως κατεβαίνει το νερό - στο γέμισμα του προγράμματος - φρακάρει. Αυτό γίνεται επειδή έχει μαζέψει αρκετό λευκό μαλακό υλικό στην μύτη του μπλε βέλους με αποτέλεσμα να σταματάει η ροή του και να λειτουργεί η υπερχείλιση. Δηλαδή το νερό "επιστρέφει" πίσω και βγαίνει κανονικά από την πάνω τρύπα του δοχείου.
Με κάποιο λεπτό συρματάκι κατάφερα απλά να ψιλοδιαλύσω την λευκή μάζα αλλά την έσπρωξα και παρακάτω ακριβώς στο ύψος του πάνω μετάλλου.
Μήπως ξέρετε κάποιο "κόλπο" για να τη φτάσω πιο εύκολα γιατί με το σύρμα τζάπα κόπος ... και δουλειά δεν γίνεται
Επίσης στην μύτη από το κόκκινο βέλος είχε και εκεί και από την προηγούμενη φορά λευκή μάζα, αλλά παρά τα απανωτά καθαρίσματα με σόδα - ξύδι προκοπή δεν είδα.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας