Παντως νομιζω οτι η αφαιρεση του καπακιου ειναι απο τα δυσκολοτερα μερη της διαδικασιας.Ανετα τρως τα χερια σου βγαζοντας το καπακι.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
jakektm (06-01-15)
αυτο το μαυρο Τ στο κατω μερος δε βγαινει με τιποτα ενω το εχω ξεβιδωσει
να δοκιμασω να το ανοιξω λιγο λιγο απο τις ακρες οπως αυτος στο video ή θα κανω ζημια?
https://www.youtube.com/watch?v=zx2heoq5E6M
Καλυτερα κρατα με το ενα χερι το μονιτορ και με το αλλο τραβα το Τ που λες μια απο δεξια μια απο αριστερα..Θελει αρκετη δυναμη.Αν μπορεις να βαλεις καποιον να κραταει με δυο χερια το μονιτορ ωστε εσυ να εχεις ελευθερα τα δικα σου για να βαλεις περισσοτερη δυναμη θα ειναι ποιο ευκολο.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα μαλλον παραιτουμαι του εγχειρηματος γιατι αν το ζορισω λιγο ακομη θα το σπασω
αυτο το μαυρο Τ εχει 2 μερη, το κατω ειναι βιδωμενο σε ενα σιδερο, το πανω μπορω να το σηκωσω λιγο αλλα δεν δειχνει πουθενα προς ποια κατευθυνση το τραβας κ δε βγαινει με τπτ
υπαρχει αλλος τροπος? θα μπορουσα να πιεσω το γυαλι απο μπροστα ωστε να βγει η κορνιζα αλλα φοβαμαι μην κανω καμια ζημια κ εκει..
αν εχετε να μου προτεινετε αλλη λυση ή εστω καποιον που μπορει να το αναλαβει κοντα στο κεντρο θα ημουν υποχρεη
Γεια στην παρέα και από μένα
Λίζα νομίζω ότι μετά από τον ενθουσιασμό που έδειξες για την επισκευή του μόνιτορ σκάλωσες σε σχετικά απλό θέμα
αν και δεν ξέρω το συγκεκριμένο μόνιτορ φαίνεται στο σημείο που δυσκολεύεσαι η απάντηση να είναι ότι πρέπει να βγει συρταρωτά προς τα κάτω
δες την φωτο που σου έχω
το πλάισιο μπροστά θα το βγάλεις έτσι ακριβώς όπως στο βίντεο (με τα χέρια στο εσωτερικό μέρος) μην προσπαθήσεις από την εξωτερική ακμή ή τις γωνίες!